В училищі визначили кращих "Патріотів-2021"

В училищі визначили кращих "Патріотів-2021"

У неділю, 6 червня у Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту відбулося оголошення результатів ХІІ Всеукраїнського конкурсу з українознавства «Патріот-2021».

- Цей конкурс є дуже популярним в Україні. Кожного року понад 80000 учасників з усіх областей України беруть участь у ньому. І ось ми влилися до цього патріотичного флешмобу, - йдеться на офіційність сторінці закладу

Учасниками стали здобувачі освіти груп № 111 («Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза»), № 127 («Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Обліковець»), № 114 («Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення. Агент з постачання»).

Відео дня

Усі учасники конкурсу одержать сертифікати, а також у подарунок - наліпки «Патріот» та браслети Призові місця між здобувачами розподілилися:

  • 1-е місце - Маціпура Богдан (гр. № 111);
  • 2-е місце - Томчак Дмитро (гр.№111);
  • 3-є місце – Вишневська Мар’яна, (гр.№ 114); Богданова Марія (гр. № 127);
  • 4-е місце – Нечай Віталій (гр.№111);
  • 5-те місце – Марчук Даниїл (гр.№111);
  • 6-те місце – Бржезіцький Богдан (гр №111).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Я би не витрачав часу, щоб запихати мозок непотрібними знаннями для папірця, наліпок для малих дітей та китайських браслетиків. Ця молодь незабаром піде у доросле життя та це українознавство можуть собі десь всадити. Краще англійську би вчили, хочаб якась перспектива ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up