В Козятинському районі школи закрили на карантин

В Козятинському районі школи закрили на карантин
  • З 12 березня 2020 року у всіх навчально-виховних закладах Козятинського району оголошується карантин, котрий продовжиться до 03 квітня 2020 року.
  • Про це на своїй сторінці у ФБ написала козятинська районна адміністрація
  • Яка ситуація з навчанням в міських школах — поки що невідомо

— Шановні учні, батьки, вчителі, вихователі дошкільних відділень та дошкільних закладів! Інформуємо усіх про те, що з 12 березня 2020 року у всіх навчально-виховних закладах Козятинського району оголошується КАРАНТИН, котрий продовжиться до 03 квітня 2020 року. — відділ освіти Козятинської райдержадміністрації.

 

Відео дня

Відомо, що з 12 березня до 3 квітня на території Вінниччини на три тижні призупиняється навчання в школах, дитячих садочках та вищих навчальних закладах. 

Про це сьогодні під час спеціального пресбрифінгу повідомив голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

 – Також на 3 тижні запропоноване обмеження проведення масових заходах, політичних, культурних та спортивних подій, в яких планується брати участь 200 та більше осіб. Це не стосується заходів державної необхідності.  Проведення спортивних заходів можливе за умови погодження з відповідними федераціями, міжнародними організаціями та без глядачів, – зазначив Скальський.

Окрім того голова ОДА зазначив, що запроваджені певні обмеження на державному кордоні: станом на 12 березня перетин буде забезпечено лише в 49 пунктах пропуска.

Про ситуацію в Україні — дивіться у відео

Дивіться ще:

Масок вже немає, паніки – також
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга

    Кордони вже давно потрібно було закрити,а не школи...
  • Екатерина Дышлюк

    А в місті ні? Лише в районі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up