Учні переможнянської школи вшанували діячів та борців за незалежність України

Учні переможнянської школи вшанували діячів та борців за незалежність України

Козятинський позашкільний навчально-виховний центр Козятинського району інформує про те, що учні Переможнянської школи Дарина Демиденко та Наталія Андрощук взяли участь взяли у п'ятому обласному онлайн-форумі українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді "МИ - Українці! (секція № 2 - участь, секція № 3 - виступ на тему "Вшанування видатних діячів та борців за незалежність України на теренах Вінниччини" )

Основні тези виступу:

«Стежками Героїв. Перша стежка – дитинство

…Звичайна сільська школа, звичайні хлопці, які поспішають на знаннями, новими враженнями, друзями.

Відео дня

Маслюк Володя – усміхнений, наполегливий, товариський.

Лобжин Олександр – стриманий, ввічливий, чемний.

Друга стежка – військова

…Час летить, роки минають. Позаду безтурботне шкільне життя.

Володимир вирішив стати військовим і вступає до Харківського університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Олександр у 2012 році – студент Житомирського державного технологічного університету. Одночасно навчається у Житомирському військовому інституті радіоелектроніки ім. С.П. Корольова.

Третя стежка – страшний 2014

…Війна. Скільки горя приносить вона…

Чорноус Володимир Михайлович – командир зенітно-ракетного взводу роти вогневої підтримки.

Лобжин Олександр Володимирович – молодший лейтенант, зв’язківець 51-ї Волинської окремої механізованої бригади.

…Загинули…

Герої не вмирають. Просто йдуть із поля бою в небо…

Четверта стежка – пам'ять

…Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших Героїв. Вони загинули, аби ми жили в мирній, квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв. (Алея Слави, меморіальні дошки, стенд пам’яті Героїв).»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up