У Вінницькій області незабаром стартуватиме основна сесія ЗНО

У Вінницькій області незабаром стартуватиме основна сесія ЗНО
  • На Вінниччині 21 травня стартує основна сесія ЗНО. Почнеться вона з тестування з хімії. Про це Суспільному розповіла заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева.

Цьогоріч на ЗНО зареєструвались 15691 абітурієнт у Вінницькій області.

Найбільша кількість учасників з української мову і літератури (9849 учасників), українську мову здаватимуть – 4180 школярів.

В області створено 73 пункти тестування, 30 з них розташовані у Вінниці.

Відео дня

"Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з хімії і завершиться 15 червня тестуванням з географії. Тестування з іспанської, німецької, французької мов відбудуться 24 травня, з англійської мови – 25 травня, з математики – 28 травня, з української мови, української мови і літератури – 1 червня, з історії України – 4 червня, з фізики – 7 червня, з біології – 10 червня. Додаткова сесія ЗНО з 29 червня до 14 липня.", – розповідає Людмила Марцева.

Людмила Марцева додає, цьогоріч захисних масок у пунктах тестування не видаватимуть, тому просять усіх абітурієнтів не забути взяти її з собою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up