У Пиковецькому окрузі обвалилася бокова стіна сільського будинку культури

У Пиковецькому окрузі обвалилася бокова стіна сільського будинку культури
  • Сьогодні, 17 червня у Пиковецькому старостинського окрузі працювала комісія.
  • У складі начальника житлово- комунального господарства Івана Вовкодава, Анастасії Бахшієвої, офіцера громади Олександра Пазюн, старости Олени Борчаківської 
  •  Першим проблемним питанням став обвал бокової стінки приміщення сільського будинку культури.

При обстеженні встановили, що руйнація самого приміщення прискорилася у зв'язку з погодніми умовами і потребує негайного вирішення, адже це несе за собою небезпеку як для перехожих так і для транспортних засобів, бо приміщення знаходиться дуже близько до проїжджої частини.

— Звертаємося до жителів громади. Будь ласка, утримайтеся від проїзду вулицею Івана Богуна (Ломоносова), також просимо батьків повідомити своїх дітей про заборону там ходити, — звертається до мешканців староста округу

Відео дня

Другим питанням на порядку денному стало виявлення та усунення порушень Правил благоустрою території населеного пункту с. Пиковець, вулиці Дружби. А саме занедбані території приватних будинків та дачних ділянок.

Староста округа закликає односельчан привести у порядок свої прибудинкові території, та території які утримуються додатково.

— Охайність наших вулиць залежить тільки від нас із Вами. Заходи, щодо усунення та виявлених проблем і питань які стосуються благоустрою території сіл Пиковець та Пустоха проводитимуться і надалі. Дякую Вам за розуміння

Читайте ще:

«Поїдьте, подивіться, що коїться на старому кладовищі»

У Козятині на «Талимонівці» потрощили лавочки та лежаки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас

    🇺🇦🇩🇪 Сразу 70 человек сбежали с Украины в Германию от мобилизации – украинские СМИ

    Сообщается, что с гастрольного тура по Германии не вернулся обратно киевский симфонический оркестр со всеми инструментами и численностью в 70 человек, 2/3 из которых – мужчины призывного возраста.

    Власти города Монхайм-на-Рейне предоставили жилье участникам оркестра и членам их семей на три года, чем они и решили воспользоваться, чтобы не быть насильно мобилизованными.

    #украина #мобилизация #германия

keyboard_arrow_up