Ви не забули виписати нашу газету? Розповідаємо, як це зробити швидко

Ви не забули виписати нашу газету? Розповідаємо, як це зробити швидко
Фото ілюстративне
  • Новини ми здебільшого читаємо на сайті, але наші матусі, татусі, бабусі й дідусі звикли читати газету.
  • Щоб вони завжди були в курсі останніх подій, які відбуваються на Козятинщині, радимо оформити підписку на наше видання.
  • Зробити це можна, навіть якщо ви перебуваєте в іншому місті чи взагалі за кордоном. Розповідаємо, як передплатити газету

За вікном вже січень і якщо ви думали, що не встигли оформити підписку на газету «RIA-Козятин», у нас для вас гарні новини — передплатна кампанія на «Укрпошті» триває впродовж усього року. Тому оформити підписку ви можете і зараз. Мінімальний термін — місяць, а не рік, тому ви можете виписати газету на стільки місяців, на скільки хочете. Єдиний нюанс — оформити передплату на січень наразі неможливо, це потрібно було робити до кінця грудня минулого року, але на всі наступні місяці оформити підписку можна.

Із термінами усе з’ясували, тепер будемо розбиратися, де оформити підписку. Щоб передплатити газету, ви можете звернутися до будь-якого відділення «Укрпошти», не обов’язково козятинського. Передплатити нашу газету можна у будь-якій точці України через каталог Місцевих періодичних видань Вінницької області. Якщо відділення «Укрпошти» у вашому населеному пункті немає, ви можете звернутися за допомогою до листоноші. Передплатний індекс нашої газети — 91531. До речі, виписати газету можна не тільки на себе чи на родичів, а навіть на сусідів чи інших знайомих.

Якщо ви перебуваєте за кордоном, чи не маєте часу сходити у відділення «Укрпошти», це теж не проблема. Ви можете оформити підписку, навіть не виходячи з дому. Адже будь-яку газету чи журнал можна передплатити за допомогою онлайн-сервісу. Пояснимо, як це зробити.

Відео дня

Спочатку необхідно відкрити у браузері сайт із сервісом онлайн-передплати місцевих видань на «Укрпошті». Для цього перейдіть за посиланням. У вашому браузері відкриється сторінка з каталогом газет та журналів, які виходять на Вінниччині.

Ви можете знайти нашу газету вручну, але зверніть увагу — у каталозі два видання зі схожими назвами: «RIA», яка видається у Вінниці, та «RIA-К», яка видається у Козятині. Щоб оформити підписку на нашу газету, оберіть саме «RIA-К».

Також ви можете знайти наше видання за індексом. На головній сторінці онлайн-каталогу зверху є рядок пошуку «Назва/Індекс видання». Введіть у цьому рядку передплатний індекс «91531» та натисніть на лупу. У результатах пошуку вам запропонують наше видання з каталогу у вигляді першої сторінки газети. Натисніть на неї. Відкриється сторінка для оформлення передплати, де ви зможете обрати кількість комплектів та місяці, на які бажаєте оформити підписку. Після того, як ви додасте покупку у кошик, її можна буде оплатити банківською карткою.

 

Читайте також:

Назвали імена довгожителів-ювілярів січня, яких вітатимуть грошима

Запрацювала «гаряча лінія» для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером

В Самгородоцькій громаді працюватиме мобільна медична бригада Червоного Хреста. Графік

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up