У Махнівці п'яний водій з Волині хотів відкупитися від патрульних

У Махнівці п'яний водій з Волині хотів відкупитися від патрульних
Фото з архіву газети
  • 45-річного водія автомобіля Renault патрульні зупинили 11 травня на стаціонарному посту поліції у селі Махнівка. Він перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. За те, що запропонував поліціянтам 6 тисяч гривень хабаря, йому загрожує кримінальна відповідальність 
  • Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області

На стаціонарному посту у Махнівці поліцейські зупинили вантажний автомобіль, який порушив Правила дорожнього руху.  За кермом транспортного засобу перебував 45 – річний житель Волинської області.

Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували правопорушнику пройти перевірку на алкотестері Drager, але він відмовився.

— Аби уникнути адміністративної відповідальності, кермувальник запропонував поліцейським 6 тисяч гривень винагороди, щоб на нього не складали протокол про порушення. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак він продовжував пропонувати гроші. Для документування правопорушення працівники поліції викликали слідчо – оперативну групу, — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання - до 4 років позбавлення волі.

На водія патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) та протокол за ч. 2 ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

У Козятині збили пішохода, а у Пляховій вкрали корм для свиней: куди ще викликали поліцію?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Микола Олександрович

    до речі, мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати
  • Сергей Башин

    напевно мало запропонував
  • Ігор Чмерук

    І не взяли?

    Ігор Чмерук reply Ігор Чмерук

    Николай Любарец

    Николай Любарец reply Ігор Чмерук

    Ігор Чмерук просили більше , жлоб,не дав! 😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up