У Козятині сьогодні, 27 вересня, обіцяють дощ, сильні пориви вітру

У Козятині сьогодні, 27 вересня, обіцяють дощ, сильні пориви вітру

Синоптик на 27 вересня попереджає про можливі локально зливи, грози та град.
У Козятині сьогодні, 27 вересня, очікується +13-+20

  • Град, діаметром 6-19 мм, гроза, надзвичайна пожежна небезпека, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с

У Козятині майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранішній сильний дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.

Народний прогноз погоди

27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дує північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Прогноз від Укргідрометцентру

За їх прогнозом на більшій частині України 27 вересня спостерігатимуться складні погодні умови.

Відео дня

— 27 вересня у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях сильні, у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській та Вінницькій областях значні дощі, — йдеться у повідомленні.  — Вдень в більшості областей (на заході протягом доби) місцями грози, град. До кінця дня 26 вересня та протягом доби 27 вересня в Україні пориви вітру 15-20 м/с.
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up