У Козятині поліцейських привітали з професійним святом

У Козятині поліцейських привітали з професійним святом
  • Сьогодні, 4 липня в Україні відзначають День Національної поліції.
  • З нагоди свята у Козятині привітали працівників відділення поліції №2 Хмільницького районного відділення поліції  та батальйону патрульної поліції Хмільницького району.

За сумлінне виконання обов'язків, ініціативу та наполегливість, спрямовані на зміцнення законності та правопорядку на території Козятинської громади, правоохоронцям вручили  почесні грамоти

— Робота в поліції —  це не просто професія, це покликання. Щодня поліцейські стикаються з різними викликами, ризикуючи власним життям заради безпеки громадян. Дякую усім поліцейським за їхню нелегку, але таку важливу працю! — написала очільниця громади

Відео дня

Довідково:

День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом президента від 4 квітня 2018 року №97.

Історія свята

Свято було встановлено в Україні, "враховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки й порядку", згідно з Указом президента України "Про День Національної поліції України" від 9 грудня 2015 р. № 693/2015, та відзначалося спочатку 4 серпня — у день підписання президентом Закону України "Про Національну поліцію". 

Раніше професійні свята встановлювалися виходячи з дня прийняття того чи іншого закону.

Указом президента України від 4 квітня 2018 року №97 внесено зміну, якою встановлено, що День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня — на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські принесли присягу на Софійській площі у Києві.

 Читайте:

ДТП, сварки, наркозлочини: куди виїжджали патрульні у Козятині за останніх два тижні?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (315)
  • Sasha Stetsiuk

    Дармоїди
  • Fuck you

    Жаль Женя все таки не здох
  • Саша Дригуля

    Краще їм повістки вручили
    Дармоїди
  • Микола Слободян

    А на передок хлопці не хочуть там медалі дають і премії

keyboard_arrow_up