У Козятин приїде заступник обласного прокурора. Як записатись на прийом

У Козятин приїде заступник обласного прокурора. Як записатись на прийом
  • 23 лютого у Хмільнику та Козятині відбудеться особистий прийом громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Олександром Гуріним
  • Прийом відбудеться в приміщенні Хмільницької окружної прокуратури та у Козятинському відділі Хмільницької окружної прокуратури

Наприкінці лютого у Хмільнику та Козятині відбудеться особистий прийом громадян заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Олександром Гуріним

  • Адреса Хмільницької окружної прокуратур : вул. Чорновола В’ячеслава, 34 з 11.00 год. до 12.00 год. та
  • Адреса Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури: вул. Січових Стрільців, 40 м. Козятин​ з 14.00 до 15.00 години.
Записатися на особистий прийом можна за телефоном: (04338) 2-23-87 в період часу з 12 по 16 лютого, з 10 години до 17 години.

 

Відео дня

 

Також повідомляють — в разі неможливості прибуття до приміщення Хмільницької окружної прокуратури, проведення особистого прийому можливо за допомогою відеоконференції або скап-зв’язку з приміщень Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури та Калинівського відділу Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Вадима Нестерчука, 39 м. Калинівка.

Довідково

Варто знати — під час попереднього запису на особистий прийом необхідно надати прізвище, ім’я, по батькові заявника, місце проживання або іншу адресу, за якою громадянам може бути надана відповідь, номери контактних телефонів (за бажанням громадянина) чи відомості щодо інших засобів зв’язку, а також повідомити суть порушеного питання.

Також під час звернення на особистий прийом громадянин повинен пред’явити документ, що посвідчує його особу, а в разі представництва ним інтересів інших осіб, у тому числі здійснення їх захисту, також документи, що підтверджують відповідні повноваження, за винятком випадків, передбачених Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та іншим законодавством, а також, матеріали, які подає громадянин на обґрунтування своїх вимог.

Читайте також:

У Козятині відкриють молодіжний простір «Підval»

Атака «Шахедів» на Вінниччині: через уламки збитих дронів загорівся інфраструктурний об'єкт

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up