У Дубові Махаринці приїздили поліцейські: говорили про мінну небезпеку, булінг, шкідливі звички

У Дубові Махаринці приїздили поліцейські: говорили про мінну небезпеку, булінг, шкідливі звички
  • У вівторок, 10 жовтня до Дубовомахаринецької гімназії завітали поліцейські офіцери громади капітан поліції Віталій Лаврук, капітан поліції Дмитро Литовченко та інспектор ювенальної превенції Максим Римарчук.
  • Поліцейські провели цікаві уроки з безпеки для учнів молодших класів та середньої школи
  • Показали фото

У Дубовомахаринецькій гімназії Самгородоцької громади відбулася зустріч поліцейських офіцерів громади з учнями молодшої школи та середньої школи.

Поліцейські розповіли про основні правила поведінки на дорозі, нагадали про мінну безпеку, в доступній формі дітям донесли основні правила поведінки в умовах небезпеки, розмовляли на теми булінгу і як протидіяти домашньому насильству.

Відео дня

Окрім цього школярів вкотре проінформували про шкідливий вплив паління та ризики шкідливої звички для здоров’я. Роз’яснили, що електронні сигарети чи тютюнові вироби для нагрівання не знижують тютюнову залежність.

— Також хлопчикам та дівчатам цікаво було дізнатися про професію поліцейського, познайомитись зі службовим автомобілем та різними засобами, які допомагають правоохоронцям під час виконання службових обов’язків, — йдеться у повідомленні

Читайте також:

Після концерту, була бесіда з дітьми. До Самгородоцької школи приїздила поліція

Говорили з дітьми та перевіряли раніше судимих. Один день з офіцером громади

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up