Цими вихідними в області працюватиме Центр вакцинації населення від COVID-19

Цими вихідними  в області працюватиме Центр вакцинації населення від COVID-19

У суьоту та неділю,12 та 13 червня, у Вінницькій торгово-промисловій палаті «Експоцентр» (вул. Соборна, 68) буде працювати Центр вакцинації населення від COVID-19.

Вакцинація буде доступна для всіх віком 18+, хто попередньо зареєструвався в листі очікування на порталі чи в додатку ДІЯ. Але якщо ви маєте бажання отримати щеплення, однак, не встигли чи не змогли це зробити, реєстратори допоможуть вам на місці.

Здійснюватимуть вакцинацію мобільні медичні бригади, щеплювати населення будуть вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech.

Згідно з вимогами МОЗ України, вакцинація відбуватиметься із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог. З передбаченими місцями для внесення даних, проведення щеплення та очікування після нього.

Відео дня

Центр вакцинації від Covid-19 працюватиме з 10:00 до 14:00.

Усім, хто планує отримати вакцину, потрібно мати паспорт громадянина України! А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, - окрім паспорта необхідно взяти з собою довідку про присвоєння ідентифікаційного коду

На Козятинщині за дві минулих доби - без нових випадків на коронавірус
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up