Торт з лососем за допомогу Діані. Козятинчанка організовує благодійну лотерею

Торт з лососем за допомогу Діані. Козятинчанка організовує благодійну лотерею

Знана у Козятині майстриня кондитерської справи Ольга Шостак вирішила допомогти родині Діани Цимбарович. Сьогодні, 18 квітня, вона проведе благодійну лотерею. 

«Шановні друзі! 18 квітня буде проведена благодійна лотерея-допомога для Діани Цимбарович! Дівчинка попала під потяг і була травмована!!! Дівчинці необхідно зібрати кошти для протезування і лікування!  На лот лотереї я виставляю торт «Шадлав»!  – пише пані Ольга на своїй сторінці у фейсбуці. – Ціна номера лотереї всього лише 100 грн! Що на сьогодні 100 грн.? А коли декілька людей захочуть допомогти дівчинці, це вже буде суттєва допомога.»

Як взяти участь у лотереї? Ольга Шостак все докладно розписала. Для цього необхідно перерахувати на картку мами Діани 100 гривень. У неділю, 18 квітня, з 12 до 16 години надіслати пані Діані скріншот переказу. 

« Я всім, хто перевів кошти, надаю номер лотереї. В 16-00 буде проводитись розіграш за допомогою генератора випадкових чисел. Переможець лотереї всього за 100 грн виграє торт «Шадлав» з лососем! Зауважу, розіграш 18.04, початок о 12, раніше не писати.  Всі скріншоти надсилати в неділю, з 12 до 16 години, щоб не було плутанини! Картка мами дівчинки Цимбарович Тетяни.
5168 7574 2581 6123.» – написала пані Ольга на своїй сторінці у фейсбуці. 

Відео дня

Нагадаємо, наприкінці лютого 17-річна учениця залізничного училища, потрапила під поїзд. Вона вирішила перелізти попід вагон. На жаль, саме в ту мить він почав рухатись. Руку дівчині врятувати не вдалося, а ногу лікарі склали з уламків. Нині Діана перебуває у лікарні в Києві. У четвер, 15 квітня, у Діани Цимбарович була чергова операція на нозі. Як пише мама дівчини Тетяна, їй стягнули гомілку, а на стегні знову чистили гній і поставили дренаж.

«Пластика слава Богу приживається, але після операції їй дуже було погано, — пише Тетяна Цимбарович. — Була рвота, болів живіт. Цілий день нічого не їла, до операції не можна, а після неї не могла. Вже стільки цих наркозів, що організм не встигає переробляти ні наркози, ні крапельниці. Спасибі вам всім добрі люди за підтримку, якби не ви, то я б не знаю як би ми виживали і за що лічилися», — пише Тетяна Цимбарович

Читайте також:

«Мамо, я потрапила під поїзд»: у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович. Потрібна допомога

Кому горе, а коли нажива: шахраї обчистили картку, на яку збирали допомогу Діані Цимбарович

Руку ампутували, а ногу рятують: як почувається Діана Цимбарович?
«Викачують гній та відновлюють тканини»: столичні лікарі рятують ногу Діани
 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up