«Стратегія анаконди»: Росія стискає кільце навколо ВСУ на Донбасі

«Стратегія анаконди»: Росія стискає кільце навколо ВСУ на Донбасі

У відповідь на те, що українська армія з початку переформатування АТО на Донбасі в Операцію Об'єднаних Сил звільнила вже 15 квадратних кілометрів окупованих територій, російські війська на противагу тактиці повільного просування ВСУ, застосовує нову «стратегію анаконди» Як говориться в сюжеті ТСН, окупаційні війська непомітно стискають кільце навколо ВСУ на всіх напрямках, суші і морі, пише АНТІКОР

Крім того, Кремль активно підсилює місцеве "гарматне м'ясо» боєприпасами, вже не ховаючись від спостерігачів ОБСЄ, про що свідчать самі терористи.

Більшість знаряддя і боєприпасів йдуть на окуповані території з селища Русский, розташованого в Ростовській області поруч з кордоном України.

Зокрема, звідти везуть все те, чого немає в українській армії. Потім на українських позиціях знаходять частини боєприпасів, яких в нашій державі досі не бачили. Як протитанкової ракети "Малютка", яка в Україні давно знята з озброєння - а вона прилетіла на КПП «майорських» неподалік Горлівки з території, контрольованої росіянами.

«Українська армія його не використовує, тому це явний доказ того, що воює російську зброю. Тут старе утилізується або нове випробовується. Тут маленький полігон для Росії », - пояснює офіцер ЗСУ на прізвисько" Кмітливий ".
Також на українцях випробовують нові системи, які роблять оборону сліпий і глухий.

При цьому в ОБСЄ старанно уникають називати системи російськими.

«Ми не робимо припущення про походження цього обладнання. Але той, хто читає наші звіти, може зробити власні висновки », - пояснив заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг.
У той же час на Азовському морі російська «анаконда» затягує петлю на шиї української економіки - вже кілька місяців поспіль блокує українські вантажі в Азовському морі і закриває його для навчань прямо навпроти українських портів.

Експерти б'ють на сполох і говорять про те, що Україна поступово втрачає Азов. Химерний монстр намагається задушити вже і Чорне - спочатку від мису Тарханкут і майже до гирла Дунаю.

Там на перекритою області відбулися стрільби фрегата «Адмірал Григорович». Російська пропаганда з задоволенням відрапортувала, що це сталося вперше в Чорному морі та ще й поруч з Одесою

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:07 Сьогодні річниця загибелі воїна Андрія Каленського 16:01 У сусідніх двох громадах вода не відповідає вимогам 14:18 Середній розмір пенсії зріс на 421 гривні: підсумки роботи Пенсійного фонду Вінниччини photo_camera 11:21 Інтенсивні бої на сході: ЗСУ відбили понад сотню атак та знищили 1210 окупантів Від читача 13:58 Проект “Брама” 09:40 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:13 Світло сьогодні вимикатимуть лише в години піка — Укренерго 09:12 День медика та святого Пантелеймона: історія, заборони та прикмети 27 липня 20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up