Справу пайовиків вчергове перенесли

Справу пайовиків вчергове перенесли
Пайовики  щоб якось прискорити рішення суду на ганку суду розкрили плакати
  • В останній день літа, 31 серпня, відбулося чергове судове засідання по справі пайовиків  Махаринець, Сестринівки, Сигналу

Як ми вже повідомляли, фірма «Санагросід» розпалась і власники паїв залишилися без прибутку. Вони за документами земельні наділи здали в аренду колишнім компаньйонам Сергія Бенедичука Іванову, Лисяному та Панкратію.  Пайовики через суд хотіли розірвати стосунки з орендарями, які за пай не розрахувались та перейти до фермера Бенедичука. 

Землі пайовиків Бенедичук засіяв, але документально аренда оформлена на  «Санагросід». Тож паї засіває, обробляє та розраховується з людьми Бенедичук, а судового рішення, щоб селяни перейшли документально до нього ще немає. 

Відео дня

Після двох підготовчих судових засідань розгляд справи знов перенесли. 

—  Ми не чекали від сьогоднішнього судового засідання якихось позитивних змін. Тому й взяли з собою плакати щоб хоч якось вплинути на суд, – казали пайовики, що прийшли на засідання. –  Скільки його можна переносити? Є наші заяви, чому нам ще треба довести в суді, що ми хочемо бути в арендатора, який вчасно розраховується і по багатьом питанням допомагає людям.

Судове засідання за клопотаням відповідача перенесли на 2 жовтня.

– З 2 жовтня перенесуть на 3 листопада. З третього листопада перенесуть на грудень. І так будуть переносити доти, поки не завершиться сам договір з тою поганою збанкрутілою фірмою, – сказав директор ТОВ «Махаринецьке агро» Сергій Бенедичук виходячи з зали судових засідань

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up