Сплачують у «Чисте місто», але не в наше. Козятинців просять перевіряти реквізити

Сплачують у «Чисте місто», але не в наше. Козятинців просять перевіряти реквізити
  • Адміністрація «Чистого міста» у Козятині звертається до мешканців з проханням перевіряти реквізити при сплаті за послуги вивезення побутових відходів.
  • У підприємстві стверджують — велика кількість мешканців громади сплачують не за призначенням, а саме, в невідоме нам підприємство під назвою - КП «Чисте місто +», яке зареєстроване в іншому місті та немає ніякого відношення до козятинського.

 

— Увага! Важливе оголошення! Вимушені звернутися до Вас та повідомити дану інформацію, щоб в подальшому не виникало непорозумінь! Велика кількість мешканців громади сплачують не за призначенням, а саме, в невідоме нам підприємство під назвою - КП «Чисте місто +», яке зареєстроване в іншому місті та немає ніякого відношення до козятинського, — повідомляють у комунальному підприємстві «Чисте місто» 

Жителів громади, що сплачують послуги за вивіз ТПВ (тверді побутові відходи) повідомляють:

  • обов'язково перед оплатою за послуги перевіряти Код ЄДРПОУ підприємства —  41181994;
  • в призначенні платежу вказуйте прізвище та адресу платника.

Відео дня

Нагадаємо, куди дівати обрізані гілки, щоб не платити штраф?

Читайте також:

Не забирають сміття із зупинки

У Козятинській міській раді нагадали графік вивезення твердих побутових відходів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана Савчук

    Так, такі випадки не поодинокі, навіть серед моїх знайомих є людина, яка справно сплачувала за послуги, і не розуміла, звідки в неї борг. Як виявилося, назва підприємства схожа, за винятком"+" , і це підприємство зареєстроване в Херсонській області.Просто коли вводиш пошук організації в приват 24 підтягує "Чисте місто+", тому потрібно бути уважним, звертати увагу на реквізити, а не тільки на назву. Шкода людей, що втратили через неуважність свої кошти.
  • Сергій Юзепольский

    Як це розуміти? І😂😂😂 смішний пост

keyboard_arrow_up