Сонячні електростанції за 30 мільйонів євро. Принц Саудівської Аравії їде на Вінниччину

Сонячні електростанції за 30 мільйонів євро. Принц Саудівської Аравії їде на Вінниччину

- Добра новина для Вінницької області  - принц Саудівської Аравії дає 30 мільйонів євро на нові інвестиції.

- В результаті мешканці Вінниччини отримають нові сонячні електростанції та 100 робочих місць.  

В рамках робочого візиту та з метою офіційного запуску проекту Вінницьку область відвідає принц Саудівської Аравії – Абдуллібін Ялаві Аль Сауд. Візит відбудеться наприкінці квітня 2017 року. Планується підписати Договір про взаємодію, співробітництво та супровід інвестиційної діяльності між Агенцією регіонального розвитку вінницької області та ТОВ «Поларіснет». На території Ставківської сільської ради Піщанського району та Лузької сільської ради Чечельницького району інвестор спорудить сонячні електростанції, які генеруватимуть 30 мВт екологічно-чистої електроенергії. За інформацією Вінницької ОДА, обіцяють створити до 100 робочих місць.

Довідка:  Агенція регіонального розвитку Вінницької області – недержавна неприбуткова установа, засновниками якої виступають: Вінницька обласна державна адміністрація та обласна Рада, Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування, Вінницький національний технічний та медичний університети. На меті Агенції: сприяти всеохоплюючому регіональному розвитку Вінницької області та її окремих територій за рахунок залучення інвестиційних та додаткових ресурсів, а також здійснення комплексу заходів, направлених на покращення іміджу області та розвиток бізнес-середовища.
Ольга БОБРУСЬ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталья Рясная

    Краще б мафія дала гроші, то точно боялися б красти...
  • Наталья Рясная

    Краще   мафія дала б гроші, то точно боялися б  красти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 16:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up