Сьогодні знову судили голову райради (оновлено)

Сьогодні знову судили голову райради (оновлено)

Засідання відбулося  о 14.30 23 листопада. Суддя — пані Воронюк.Суд вініс оправдальний вирок..Чи буде оскарження вироку прокурором та поліцією покаєе час на протязі 10 днів..

Мафіакратія - це держава організованих злочинців. Саме вони складають кістяк і її основу. Вони - носії прихованої ідеології: пограбування підданих лохів в максимально-можливих масштабах. Мафія безсмертна, її влада непохитна, бидло повинно бути в загоні, менше народу - більше кисню і т.д. і т.п. Мафіакратія можлива тільки в кримінальному суспільстві, в якому більшість населення визнають корупційний консенсус (всі ми грішні, всі люди роблять це, кради (живи) і дай красти іншим). Корупційних консенсус - наслідок наростаючої в товаристві ціннісної дезорієнтаціі і аномії. Союзи мафіакратичних еліт на базі своїх чітко виражених класових інтересів можуть формувати регіональні, транснаціональні і навіть глобальні блоки і розігрувати перед масами , одним їм зрозумілі, криваві політичні спектаклі. Презумпція невинуватості (а точніше - невловимості) - наріжний камінь політичної системи мафіакратіі. Вона дуже поважає і законність, і право - але для нездатних перестрибнути цю загону лохів і бидла. Головна заповідь мафіакрата - клянись, але не попадайся! Здатність замітати сліди і йти від відповідальності - це твій вступний ценз в еліту (інших не беруть). Саме цим реальний пацан (людина) відрізняється від бидла і бадилля.
Посилання на джерело: https://koziatyn.info/Podii/sogodni-znovu-sudyat-golovu-rayradi-10654774.html

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Орлуша

    Влад! Не смешите мой дряблый зад,  суд для мафика это обычная постановка, для большей убедительности, что придать слободянюку больше  крутизны, это же шоу, тот же Дом -2.....а, где роль собчак играет   судья.  Обижать через суд конечно  депутат юлчишин мафика пока  не даст, он просто пользует  зад мафика   в своих целях и выхаркает как застрявшую соплю через носоглотку.
  • Влад Лісовий

    Мафіакратія - це держава організованих злочинців. Саме вони складають кістяк і її основу. Вони - носії прихованої ідеології: пограбування підданих лохів в максимально-можливих масштабах.

    Мафія безсмертна, її влада непохитна, бидло повинно бути в загоні, менше народу - більше кисню і т.д. і т.п.

    Мафіакратія можлива тільки в кримінальному суспільстві, в якому більшість населення визнають корупційний консенсус (всі ми грішні, всі люди роблять це, кради (живи) і дай красти іншим). Корупційних консенсус - наслідок наростаючої в товаристві ціннісної дезорієнтаціі і аномії.

    Союзи мафіакратичних еліт на базі своїх чітко виражених класових інтересів можуть формувати регіональні, транснаціональні і навіть глобальні блоки і розігрувати перед масами , одним їм зрозумілі, криваві політичні спектаклі.

    Презумпція невинуватості (а точніше - невловимості) - наріжний камінь політичної системи мафіакратіі. Вона дуже поважає і законність, і право - але для нездатних перестрибнути цю загону лохів і бидла.

    Головна заповідь мафіакрата - клянись, але не попадайся! Здатність замітати сліди і йти від відповідальності - це твій вступний ценз в еліту (інших не беруть).

    Саме цим реальний пацан (людина) відрізняється від бидла і бадилля.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:01 Рій патріотів «Молода Січ» з Козятина здобув бронзу на «Соколі» photo_camera 11:08 38 років Чорнобилю: Кордишівська бібліотека провела захід з вшанування пам'яті photo_camera 09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up