Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Шість днів магнітної бурі. Коли готуватися до неприємностей зі здоров'ям?

Вже на наступному тижні метеозалежних людей чекає значне випробовування – потужний сонячний шторм. Сила майбутньої бурі практично щодня буде на рівні 6 балів. При цьому удари триватимуть 6 днів - з 11 по 17 травня 2021 року. 

У цей період метеозалежним людям варто бути вкрай обережними. Можливі загострення будь-яких наявних хронічних захворювань, а також сильний головний біль. Можливі різкі стрибки артеріального тиску, тому постарайтеся завжди під рукою мати тонометр. 

Доброю профілактикою в такому випадку медики називають тривалі прогулянки на свіжому повітрі, контрастний душ вранці, теплі ванни перед сном. Гімнастика з ранку допоможе прокинутися і відновити нормальний кровообіг. 

Погіршує стан неправильне харчування, що викликає перевантаження травної системи, вживання великої кількості солі, яка затримує в організмі рідину, а також неправильний режим дня, який не дозволяє вашому організму повноцінно відпочивати. Постарайтеся висипатися. Якщо дуже сильно відчуваєте коливання магнітного поля, то рекомендується в такі дні залишатися вдома, а якщо такої можливості немає, то постарайтеся не сідати за кермо, не братися за важку роботу, не проводити важливі переговори і відкласти значні угоди.

Читайте також:

«У нас працює 15 лікарів». Про сімейну медицину Козятина
Телефони, за якими можна звертатися до лікарів поліклініки козятинської ЦРЛ
Міська «первинка» нагадує телефони сімейних лікарів
Телефони для госпіталізції та надання екстренної медичної допомоги ЦРЛ
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up