Разом із вихователями виготовили прикраси до Великодня

Разом із вихователями виготовили прикраси до Великодня
  • Напередодні одного із найважливіших для вірян свят в Інклюзивно-ресурсному центрі відкрилася святкова майстерня.

  • Діти з особливими потребами робили Великодній декор і дізналися про історію Пасхи

Для діток Козятинської територіальної громади, які відвідують Інклюзивно-ресурсний центр, почала працювати святкова майстерня. Разом із фахівцями закладу хлопчики й дівчатка робили великодні прикраси. Вони вирізали декор із паперу та розфарбовували писанки, а готовими виробами прикрасили Великодні гільця.

«Хвилювались, щоб все вийшло, щоб було гарно. А для нас, дорослих, фахівців ІРЦ їх праця та старання є найдорожчим і найгарнішим. А ще велика радість від гордості та щастя батьків наших вихованців. Коли бачать найменші успіхи своїх малят,їх обличчя починають сяяти. Мабуть це і є чудовий  Великодній настрій», — пишуть на Фейсбук-сторінці Інклюзивно-ресурсного центру Козятинської міської ради.

Окрім виготовлення прикрас, діткам також показали відеоролики про Великдень та прочитали оповідання і казки про історію свята. Адже юним мешканцями Козятинської громади, які відвідують Інклюзивно-ресурсний центр, прагнули не лише влаштувати творче заняття, а й познайомити з історією, побутом та звичаями українського народу.

Відео дня

 

Читайте також:

«Фантазія підкаже вам, якими мають бути ваші писанки»

Арт-інсталяцію до Великодня оформили у центрі міста

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up