Прозорі зупинки нарешті візьмуться ремонтувати

Прозорі зупинки нарешті візьмуться ремонтувати
  • Половина прозорих зупинок у місті вже потребує ремонту
  • Нарешті на них звернули увагу — павільйони будуть лагодити.
  • Розповідаємо, які з них ремонтуватимуть і скільки на це піде грошей

Про те, у якому стані прозорі зупинки в Козятині, ми писали торік у листопаді. Хоч відтоді, як їх поставили, минуло зовсім небагато часу, більша половина з них уже потребують ремонту.

На «вінницькій» зупинці, що біля ліцею №5, десь поділося дві скляні панелі. Якщо у вас виникло питання, чому вона саме «вінницька», нагадаємо, що коли її поставили, було багато галасу, тому що на скляних поверхнях павільйону напис «Vinnytsia City». І дві з цих поверхонь як вітром здуло. А від лавочки залишилося тільки дві дошки.

Постраждала скляна панель і на прозорій зупинці, що на тій стороні. Як давно вона зникла — невідомо. Єдине, що може сказати напевне — у квітні цього року скляної панелі вже не було. Теж як вітром здуло.

Відео дня

Та перевершує їх всіх прозора зупинка у центрі міста навпроти податкової. Там ще гірша ситуація, тому що бічні панелі — то ще півбіди. А ось коли в зупиночного павільйона немає даху — то вже дійсно проблема, бо не сховаєшся ані від дощу, ані від снігу, ані від сонця.

Стояли прозорі зупинки у такому стані і нарешті на них звернули увагу. В останній день травня Управління житлово-комунального господарства уклало із козятинським підприємцем три угоди на поточний ремонт зупиночних павільйонів на вулицях Тимка Падури (колишня Сєдова), Сковороди (біля ліцею №5) і Пилипа Орлика. Коштуватиме це все 41 327 гривень. Найдорожче обійдеться ремонт прозорої зупинки на ПРБ — 23,5 тисячі гривень.

Наостанок хочемо вкотре нагадати козятинчанам, що коли вони руйнують комунальне майно, за його ремонт вони разом із іншими мешканцями громади платять із власних кишень. Адже лагодять зупинки за бюджетні гроші.

 

Читайте також:

Добрі та сумні будні містечка Залізничне

Багаття та новий смітник на Джерельній і лавка у парку, яку вже витерли штанами

Майданчик у парку відремонтували, та чи надовго?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Моя Европа

    Цю зупинку , що біля 5 школи зломав прбешний деградант, який мінував лікарню Обама :( це чмо ходить постійно по прб валає в неадекваті а мусарні пох взагалі !

keyboard_arrow_up