Прожектор ППО передали, сертифікати теж. Потрібна ще зарядна станція

Прожектор ППО передали, сертифікати теж. Потрібна ще зарядна станція
  • Гарні справи. Відбувся розіграш благодійної лотереї «З посмішкою для ЗСУ», яка стартувала наприкінці січня. Збирали гроші на прожектор для місцевого підрозділу ППО.
  • Прожектор вже купили і передали нашим воїнам. Знайшли своїх власників і подарункові сертифікати на стоматологічні послуги.
  • Разом з цим волонтери оголосили новий збір. Розповідаємо деталі

Співорганізатор акції «З посмішкою для ЗСУ» Людмила Семенюк провела розіграш благодійної лотереї у прямому ефірі на сторінці Благодійного фонду «Паросток Добра», методом електронного випадкового вибору чисел. П’ять подарункових сертифікатів на стоматологічні послуги знайшли своїх власників. Їх визначив директор Козятинського залізничного училища Андрій Стецюк, який і передав виграшні квитки своїм студентам. Шостий сертифікат — ще не передали (станом на 12 лютого). Волонтери зроблять це відразу, як тільки зв’яжуться з переможцем Павлом Коваржем

— Як-то кажуть світ не без добрих людей. Дякуємо благодійникам та  вітаємо переможців, — написав Сергій Сиваківський і назвав імена.

Отож:

Відео дня
  1. 1. Квиток #65 - Андрій Стецюк / лікар Володимир Макогон
  2. 2. Квиток # 64 - Андрій Стецюк /лікар Лариса Колісник
  3. 3. Квиток # 22 Павло Коварж  / лікар Таїсія Кравченко
  4. 4. Квиток # 48 Андрій Стецюк/ лікар Олександр Нудний
  5. 5. Квиток # 87 Андрій Стецюк/лікар Дмитро Єдинач
  6. 6. Квиток # 90 Андрій Стецюк/ лікар Світлана Корчевська

Вчора, 12 лютого волонтери передали придбаний прожектор місцевому підрозділу ППО, завітали до нашого училища та продемонстрували прожектор учням. Разом з цим  вручили їм сертифікати до місцевих стоматологів. 

 

 

Нагадаємо, вирішальні внески в закриття збору коштів внесли постійні благодійники парафіяни Церкви Ікони Почаївської Божої Матері та отець Миколай. Вони задонатили вісім тисяч гривень. А директор  Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту  Андрій Стецюк перерахував на прожектор 15 тисяч гривень, з отриманої премії Вінницької облради та викупив весь залишок лотерейних квитків. Через те п’ять квитків виграв саме він. Куплені директором училища квитки, які виграли у лотереї, він передав потребуючим студентам Козятинського залізничного  училища. Таким чином зробиш дві добрі справи — задонатив чималу суму на прожектор та допоміг дітям.

— Хочу додати, що прожектор і сертифікати ми передали, але разом з цим відкриваємо новий збір на зарядну станцію до цього прожектора, — розповідає Сергій Сиваківський. —  Вона вартує 21 тисячу, але залишилося назбирати шість, адже 15 тисяч предає Андрій Стецюк. Всі ми бачимо наслідки удару ворожих дронів по Харківщині, Миколаївщині. Це все серйозно. Тому нам треба зробити все для того, аби мати чим і як їх збивати.

Повернемося трішки назад, до того моменту, коли волонтери оголосили, що збір коштів на прожектор зупинився і лотерея завершилась. Після такого масштабного донату директора училища Олексія Стецюка, співорганізатор благодійної акції Людмила Семенюк завітала до нього у кабінет за записала відео. Трішки його процитуємо.

— Я не працюю за премію, за нагороди, я просто працюю, — каже під час розмови з Людмилою Олексій Стецюк. — Оце так. Я дякую нашій обласній раді, яка подали мене на цю премію. Я хотів би допомогти нашим хлопцям, які охороняють наше небо. Тому, коли взнав, що збирають кошти на спеціальний прожектор, відразу почав шукати Сергія, так як він мій випускник. Я йому відразу подзвонив і сказав приїжджай, я дам ті кошти, яких вам не вистачає.

У розмові також Людмила відзначила, що ще з перших днів війни і навіть ще 2014 року, директор училища багато вклав і роботи, і часу у волонтерську діяльність. Адже тут і маскувальні сітки плетуть, і окопні свічки роблять, і проводять збори коштів, аби допомогти нашим захисникам

— За час військового стану ми вже 280 сіток сплели, —  каже Олексій Стецюк. — Дякуємо волонтерам, які привозять все і діти плетуть. Також не один раз збирали гроші, коли перші хлопці їхали без нічого ми давали кошти на їхнє обладнання. Так, ми вже багато років так працюємо, працюємо тихо, не дуже афішуємо, а просто робимо цю роботу. Я знаю і бачу цих хлопців,  дуже багато з них — це  наші випускники. Спасибі їм за все, завдяки ним ми можемо навчатися, очно. Я дуже ціную це. Он в мене бачте там камери, я все відслідковую, уроки йдуть. Діти жартують, кажуть: « Андрій Олексійович, війна, може уроки будуть менші». А я кажу — за тих хлопців які там, ми маємо тут все відпрацювати, як треба. Колектив також це все розуміє, підтримують і йдуть назустріч. Ми все це розуміємо, завдяки ним ашим хлопцям мы тут захищені  я дуже їх ціную і люблю, хай їм буде удача, хай бережуть себе ну і б’ють орків.

Тому долучаємось до зборів, які організовують наші невтомні волонтери, донатимо на ЗСУ та разом наближаємо Перемогу. Нагадуємо реквізити:

  • Банка накопичувальна https://send.monobank.ua/jar/3YM69mCqty
  • Карта Монобанку 5375 4141 2137 5074
  • Карта Приватбанку 5168 7451 0016 6906
  • Рахунок у гривнях:
  • БО БФ «Паросток Добра», Код  ЄРДПОУ отримувача 44701226
  • Рахунок отримувача відповідно стандарту IBAN
  • UA863220010000026001930000657
  • Назва банку: АТ «Універсал Банк» Bank account in USD
  • CO CF "SPROUT OF GOOD"
  • IBAN: UA073220010000026000930000658
  • Adress: Kyiv, Avtozavodska str. 54/19

Читайте також:

Зібрали гостинці для дітей прифронтової зони

Козятинчани оголосили збір коштів на джерки (мамині) для ЗСУ

На благодійному турнірі у Самгородку на авто для Воїна назбирали понад 5 тисяч гривень

Хлопці з Журбинців назбирали жестянки і зробили 150 окопних свічок

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михаил

    А де кошти від влади?

keyboard_arrow_up