Пральня Козятинської ЦРЛ переїхала у приміщення із новою системою кондиціювання

Пральня Козятинської ЦРЛ переїхала у приміщення із новою системою кондиціювання
  • Вже більше місяця тому лікарняна пральня з’їхала зі старого холодного і загалом аварійного «ангару», у якому працювала понад півстоліття. 
  • Відтепер пральня має сушильну кімнату із сучасною системою кондиціювання повітря.

Як повідомляє Козятинська ЦРЛ, наприкінці минулого року лікарня власним коштом провела ремонт приміщень у цокольному поверсі терапевтичного корпусу. Комплекс ремонтних робіт, разом із закупівлею обладнання, обійшовся бюджету закладу у майже 400 тисяч гривень. Оновили електромережі у трьох суміжних кімнатах, встановили нового бойлера та сучасного канального кондиціонера з підігрівом повітря та енергозберігаючою системою рекуперації.

На сторінці закладу додають — щодня пральня опрацьовує (пере та сушить) біля 100 кілограмів білизни усіх стаціонарних відділень медичного закладу. Невтомним працівницям допомагають три пральні машинки, що одночасно можуть відіпрати 20 кг.

Відео дня

— Питання чистоти постільної білизни займає одне з перших місць забезпечення санітарно-гігієнічних нормативів чистоти в умовах повного завантаження та інтенсивної роботи лікарні, — розповідає директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова. — При пранні білизни ми дотримуємося санітарних вимог. Усіх технологій дотримано, і будь-яких претензій не може бути. Пральня у нас працює давно, відколи існує сама лікарня. Але ми її осучаснили, змінили обладнання. Порошок закуповуємо через тендер, виставляючи відповідні вимоги до його якості.

Читайте також:

Волонтери передали нашому відділенню анестезіології та інтенсивної терапії подушки-фіксатори

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up