Понад дві сотні нових дерев висадили на території козятинської лікарні. ФОТО

Понад дві сотні нових дерев висадили на території козятинської лікарні. ФОТО
  • У результаті спільної роботи на території лікарні «поселилися» 250 нових дерев. Розповідаємо, які породи висадили та показуємо як все відбувалося.

Озеленення двору ініціювала адміністрація медичного закладу. Про це інформують на сторінці Козятинської ЦРЛ.

— Задля цієї мети господарський відділ лікарні підготував до висадки декілька десятків саджанців плодової вишні та декоративного сумаху оцтового (інші назви: сумах коротковолосий, сумах волосистий, оленерогий або оцтове дерево). Допомогти у добрій справі відгукнулося управління ЖКГ Козятинської міської ради, що надало саджанці хвойного молодняка ялинок та сосон, — цитуємо допис. — Втілити у реальність гарну думку взялися разом працівники усіх відділень ЦРЛ. Сонячного дня злагоджено та із піднесеним настроєм взялися до роботи. У результаті на території лікарні «поселилися» 250 нових дерев, що із гарним доглядом та уважною турботою за декілька років будуть дарувати затишок пацієнтам стаціонарних відділень Козятинської лікарні та відвідувачам поліклініки.

Відео дня

Директор Козятинської ЦРЛ Оксана Забазнова зазначила, що «посаджені дерева допомагатимуть людям, які лікуються у нашому медичному закладі, отримувати позитивні емоції, а територія лікарні стане зеленішою і охайнішою».

 

Читайте також:

Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО — збивали ворожі ударні дрони

«У нас для вас погана звістка, підходьте, ми вас вже чекаємо»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up