Печеня, смаколики, паски та авто: волонтери з Зозулинець відвідали захисників на фронті

Печеня, смаколики, паски та авто: волонтери з Зозулинець  відвідали захисників на фронті
  • Цьогорічний Великдень знову припав на непростий для України та українців час, адже проходить в умовах повномасштабної війни.
  • Тому, до дня Воскресіння Христового волонтери Зозулинецького старостинського округу, а саме: депутат Олександр Радзієвський, староста Максимчук  Олександр та волонтер Ярослав Михальчук за погодженням сільського голови Сергія Лановика вирушили на фронт, щоб доставити авто та смаколики нашим Захисникам, щоб військові відчули трохи родинного затишку.

Як йдеться на сторінці Самгородок Наш, авто закупили за кошти сім’ї Tetiana Kragh (Тетяни Борецької) та родини Kragh, які неодноразово долучалися та допомагали волонтерам під час поїздок. Також в зборі брали участь Українська діаспора в країні Данія та небайдужі датчани.

Сергій Поліщук передав військовим плити для бронежилетів.

Відео дня

Вже вкотре не залишаються осторонь Благодійний Фонд «Серця України», Церква ЄХБ «Вефіль» та Irina Ovcharenko, які активно долучилися до збору гуманітарного вантажу. Колектив Самгородоцької сільської ради за власно зібрані кошти закупив та передав нашим Захисникам Паски.

— Микола Сініченко надав допомогу у вигляді тушки свині, яку господарочки Зозулинецького старостинського округу своїми чарівними руками перетворили у смачну печеню для наших Захисників. Щира подяка Ігорю Андрійченку та усім хто надав пальне, аби поїздка наших волонтерів відбулася, — йдеться в повідомленні

Нагадаємо, військовому з Козятина потрібна наша допомога. Родина збирає кошти на операцію

Підопічним козятинського терцентру передали пасочки

Читайте також:

У Кордишівській гімназії діють Великодні виставки-конкурси

Разом із вихователями виготовили прикраси до Великодня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня Коваль

    Слава Україні!

keyboard_arrow_up