Онлайн-конкурс театрального мистецтва для дітей: як подати заявку на участь?

Онлайн-конкурс театрального мистецтва для дітей: як подати заявку на участь?
  • На Вінниччині влаштують обласний онлайн-конкурс театрального мистецтва. До участі запрошують солістів-виконавців, театральні колективи та активну творчу молодь.

Обласний онлайн-конкурс театрального мистецтва «Театральна Палітра» відбудеться у рамках фестивалю «Музичні мрії». Його організовує Вінницький фаховий коледж мистецтв ім. М.Д. Леонтовича. Конкурс триватиме з 27 по 29 квітня, але дистанційно.

До участі у конкурсі запрошують солістів-виконавців, театральні колективи мистецьких та загальноосвітніх шкіл, позашкільних закладів та активну творчу молодь віком до 15 років. Для театральних колективів передбачено номінацію «Уривки з прозових творів». Для солістів — «Вірш, байка/гумореска», «Монологи» й також «Уривки з прозових творів». Більше про вимоги та положення про конкурс можна дізнатись ТУТ.

Відео дня

– Конкурс організовується з метою популяризації професійного театрального мистецтва серед дітей та творчої молоді, а також розвитку творчих здібностей і орієнтації молоді на здобуття фахової мистецької освіти, — зазначають організатори.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку за ЦИМ посиланням. Їх прийматимуть до 20 квітня.

До речі, переможці конкурсу отримають не лише дипломи, але й додаткові бали при вступі до Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, якщо матимуть бажання навчатись у закладі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up