Об’єднані однією ціллю: одні нарізають стрічки тканини, інші в’яжуть її на сітку

Об’єднані однією ціллю: одні нарізають стрічки тканини, інші в’яжуть її на сітку
  • З перших днів повномасштабного російського вторгнення підопічні та працівники Козятинського міського територіального центру соціального обслуговування долучились до допомоги та підтримки військових, переміщених осіб та мирного населення.

На сторінці Козятинський терцентр опублікували фото та розповіли хто невтомно плете маскувальні сітки

Це: Алевтіна Бугайчук, Ніна Дітріх, Лариса Казмірчук, Лідія Коршунова, Людмила Майструк, Світлана Мацюк, Лідія Мухіна, Марія Овчарова, Пауліна Петрук, Олена Соловей. Вони об’єднані однією ціллю — допомогти воїнам, підтримати бойовий дух наших захисників і словом і ділом. З великим ентузіазмом плетуть маскувальні сітки для захисту військових: одні нарізають стрічки тканини, інші в’яжуть її на сітку. За роботою розмови про життя, війну та гордість за країну.

Відео дня

— Такі тили забезпечують надійність, створюють опору, вселяють віру і добро. Ми дуже хочемо, щоб закінчилася війна і наші мужні захисники живими й здоровими повернулися додому.

До слова, волонтерська організація «Родина» села Білопілля та села Селище, яка діє на базі Білопільської гімназії продовжує активно допомагати нашим захисникам. Цього разу воїнам передали продукти та дитячі малюнки.

Читайте також:

Зарядили на Перемогу: За дві години сплели маскувальну сітку для ЗСУ

«Танк, який був накритий нашою сіткою, до цих пір є»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up