«Нова Козятинська громада» виграла грант на 1,8 мільйона гривень. Куди підуть кошти?

«Нова Козятинська громада» виграла грант  на 1,8 мільйона гривень. Куди підуть кошти?
  • Громадська організація «Нова Козятинська громада» подала заявку та виграла грант міжнародної організації АСТЕD.
  • Грант в сумі 1,8 млн гривень використають для облаштування відділення денного перебування дітей. Кошти підуть на ремонтні роботи, обладнання та заробітну плату фахівців.

Зазначають, що послуги в денному відділенні можуть отримати родини з дітьми з інвалідністю, родини ВПО, родини в складних життєвих обставинах та всі хто потребує.

Це нова послуга для нашої громади. Організація встановлює терміни для проведення ремонту, три місяці. Надалі потрібні спеціалісти, психологи та соціальні фахівці, педагоги. Термін проєкту до 30 травня 2025 року.

Відео дня

— Я впевнена, що громада потребує такого відділення і фінансування буде продовжено з бюджету. Громадська організація (ГО) потребує рішення про передачу приміщення в оренду за 1 грн. Дана інформація донесена до депутатського корпусу проєкт рішення винесений на позачергову сесію міської ради на четвер 12 вересня. Рішення нагальне. Реалізація даного проєкту змінить комфорт проживання в нашій громаді та підтримає родини,  — додає Козятинсьткий міський голова

Нагадаємо, у Козятинській громаді для сімей загиблих Воїнів розпочали акцію психо-соціальної підтримки

Читайте:

Бути матір’ю Героя почесно, але тільки вона знає, як це важко і боляче

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентина

    Куди і завжди,на кишені.

keyboard_arrow_up