Наше училище вибороло золото на міжнародній виставці

Наше училище вибороло золото на міжнародній виставці
  • Козятинське МВПУЗТ взяло участь у міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти", що відбулася у Києві.
  • Про це повідомляється у групі навчального закладу у Фейсбук.

У вівторок, 4 серпня у Київському палаці спорту стартувала одинадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти" та Міжнародна виставка освіти за кордоном "World Edu". Наше училище працювало над проектом "Міжнародне співробітництво як важливий фактор конкурентноспроможності української освітньої системи". І саме цей проект став одним з трьох, що посіли перше місце.

Крім нашого училища золотою медаллю також нагородили Центр професійної освіти "Даугавпілський технікум" (Латвія) та Тренчинську доправну академію міста Тренчин (Словаччина).

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up