Наша швидка — на першому місці!

Наша швидка — на першому місці!

Медичний марафон пройшов в селі Городище Літинського району. Це обласний конкурс бригад екстреної медичної допомоги. Відбувалися ці змагання на базі дитячого табору ”Казкова долина”. Учасниками стали дев’ять бригад ШМД області та одна бригада у складі студентів Вінницького національного медичного університету.

Учасники змагань демонстрували свою майстерність у дев’яти  конкурсах. Вони рятували умовних постраждалих при падінні  з висоти, надавали допомогу при вибуху на човні, при отруєнні фосфорорганічними речовинами. Команди-учасниці працювали в умовах наближених до реальних — боролися не тільки зі своїми суперниками, а й з погодними умовами. Адже температура повітря в ті дні була далеко за +30. Один з конкурсів проходив у нічний час.

За підсумками, бригада Козятинського відділення у складі фельдшерів Миколи Хаврука, Світлани Поліщук та водія санітарного автомобіля Євгена Шевчука вибороли перше місце і головний приз — холодильник “Сатурн”. Крім того, команду з Козятина нагородили сучасним електрокардіографом “Москіт”.

Відео дня

Від редакції: Вітаємо переможців — ви прославляєте наш край! Ви встигаєте все! Перемагаєте в конкурсах, надаєте щодня душевне тепло і людську підтримку своїм пацієнтам, виконуєте всі можливі і неможливі функцій, які потрібно здійснювати у миттєвості, коли стоїте біля хворого. Ви і філософи, і донори, і реципієнти проблем, і все це надзвичайно складно одночасно вмістити в одній душі, в одній свідомості, в одному серці. Це надзвичайно важко, але це покликання. Ніхто не замінить медичного працівника. Не просто фізичну особу, не просто фізичну присутність, а медика як особистість, того, хто надає цю допомогу, щоб здійснити профілактику, лікувати, спостерігати, наздоганяти хворобу і перемагає її.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Den Gol

    Цікаво було довідатись, що Максима Хаврука звати Микола..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up