Напад на 8-ма Гвардійській: 26-річного вінничанина побили та обікрали

Напад на 8-ма Гвардійській: 26-річного вінничанина побили та обікрали

У Козятині поліцейські розшукали зловмисників, які, застосувавши фізичну силу, відібрали у 26-річного чоловіка мобільний телефон, гроші, документи та банківські картки.

Про це повідомили у ГУ НП у Вінницькій області.

Днями на спецлінію 102  зателефонував 26-річний  вінничанин з повідомленням про пограбування по вулиці 8-ма Гвардійській. Потерпілий повідомив, що його побили невідомі та забрали усі його речі.

Після приїзду слідчо-оперативної групи на місце події, потерпілий розповів поліцейським, що приїхав до міста Козятин відвідати родичів та під час прогулянки містом до нього підійшли двоє невідомих чоловіків, які нанесли йому декілька ударів та відібрали барсетку і рюкзак.

Відео дня

Оперативники розшукали та затримали підозрюваних за місцем їх проживання.  Один із зловмисників, віком 42 роки, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його спільник –  23-річний  мешканець Вінниці. Викрадені речі потерпілого частково вилучені. За вчинений злочин, передбачений  ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), правопорушникам загрожує до 6 років ув’язнення», – йдеться в повідомленні

У «Великому Флеші» було гаряче — там розбірки, крадіжка, чи кримінал?

Домашнє насильство, наркотики та ДТП по Матросова: про кримінал тижня, що минає
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Махнівці під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 11:07 Пройшли центром міста з п’ятиметровими рушниками: День вишиванки-2024 photo_camera 10:41 Під ранок на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі дрони 09:52 Цей день в історії, 18 травня: яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 19:00 «Ти мій маяк, без тебе ніяк». Козятинський гурт «Draft» презентував новий трек play_circle_filled 18:16 Штрафи для ухилянтів: Зеленський підписав закон 16:51 Важлива кожна гривня. Допоможіть Юрію Родюку перемогти рак 16:15 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:58 Життя Максима обірвав ворожий дрон, коли він виконував бойове завдання 15:13 Україна готується до спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 13:31 Коли та на скільки сьогодні козятинчанам відключатимуть світло: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up