Домашнє насильство, наркотики та ДТП по Матросова: про кримінал тижня, що минає

Домашнє насильство, наркотики та ДТП по Матросова: про кримінал тижня, що минає
  • Протягом минулого тижня (з 6 по 12 квітня) козятинське відділення поліції зареєструвало 154 звернення. Також за цей період на території обслуговування померло 23 громадяни.

Минулого вівторка, 6 квітня до поліції надійшло звернення — житель села Іванківці вчиняє домашнє насильство відносно своєї дружини. Цього ж дня, в насильство сталося і в Сестринівці. Там співмешканець однієї з місцевих жителів  в стані алкогольного сп’яніння дебоширив та створив нестерпні умови для проживання.

У середу, 7 квітня в електропоїзді Київ-Козятин в місцевого жителя невідома

особа поцупила мобільний телефон. Аналогічний злочин трапився і в одному з магазинів міста. А ще у цей день поліція зафіксувала факт погроз, які застосовував брат до своєї сестри.

Відео дня

У п’ятницю, 9 квітня в однієї з мешканок Козятина шахрайським способом виманила гроші. Невідома особа, зловживаючи довірою жінки, заволоділа її грошовими коштами через придбання товару, який так і не отримала. Цього ж дня правоохоронці у місцевого жителя виявили та вилучили наркотичну речовину. Ще у п’ятницю в одному із сіл невідома особа пошкодила вікна в житловому будинку. А в Поличинцях викрали домашній посуд. Також в цей день поліціянти знову виявили наркотики і знову зафіксували факт фізичних погроз.

У неділю, 11 квітня у Козятині по вулиці Матросова сталася ДТП. Водій автомобіля ЗАЗ рухався по другорядній дорозі. Під'їхавши до перехрестя вулиць Некрасова та Матросова, здійснював маневр повороту праворуч і не надав перевагу в русі автомобілю «Мазда». В цій автопригоді на щастя обійшлося без потерпілих. А от автівкам від зіткнення добряче перепало. Вони отримали чималі механічні ушкодження

І самогон, і цигарки, і зброя: поліція «накрила» 78-річного дідуся з Вівсяників
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up