На Вінниччині немає жодного пацієнта з підозрою на COVID -19

На Вінниччині немає жодного пацієнта з підозрою на COVID -19

Про це сьогодні, 24 березня, під час брифінгу в ОДА повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

— Станом на 24 березня у Вінницькій області вірусологічною лабораторією обласного лабораторного Центру протестовано біологічний матеріал від 21 особи з підозрою на COVID-19. Як результат – не підтверджено жодного випадку на захворювання спричиненого коронавірусною інфекцією. — сказав голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

Як зазначив Скальський, в лікарнях області розгорнуто 290 інфекційних ліжок, із них - 89 боксів та 51 полубокс. При необхідності, їх кількість буде збільшена шляхом перепрофілізації інших ліжок, згідно плану.

На сьогодні на лікуванні у лікарнях інфекційних відділень області перебуває 191 осіба з гострими респіраторними захворюваннями та 63 особи з – вірусно- бактеріальними пневмоніями.

Відео дня

«Наголошую про необхідність використовувати важливі заходи безпеки: мити руки, використовувати антисептик, уникати контакту з особами з проявами гострої респіраторної інфекції, зберігати певну дистанцію при спілкуванні, не перебувати у місцях великого скупчення людей, утримуватись від поїздок»,- підкреслив Владислав Скальський.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up