На новорічні свята на Козятинщині поліція спільно з ТЦК посилить патрулювання

На новорічні свята на Козятинщині поліція спільно з ТЦК посилить патрулювання
  • Козятинське відділення поліції на новорічні свята збільшить кількість груп патрулювання та території Козятинської, Махнівської, Глуховецької, Самгородоцької  громад та міста Козятина.
  • Патрулюватимуть спільно з працівниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки
  • Просять не здійснювати правопорушень та конфліктів, дотримуватись комендантської години, яка триває з 24:00. год до 05:00 год. та не порушувати її.

— До уваги жителям Козятинської, Махнівецької, Глуховецької, Самгородоцької  громад та міста Козятина Відділення поліції №2 (м.Козятин) Хмільницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області повідомляє, про те, що для забезпечення публічної безпеки та порядку, недопущення виникнення конфліктів, виявлення фактів порушення комендантської години, протягом новорічних свят 2023-2024 року буде збільшено кількість груп патрулювання території обслуговування за участю працівників відділення поліції та ТЦК та СП. Тому просимо жителів  Козятинської, Махнівської, Глуховецької, Самгородоцької ТГ та м. Козятин суворо дотримуватись комендантської години , яка триває з 24:00. год до 05:00 год. та не порушувати її, — повідомляють козятинські правоохоронці

Читайте також:

Відео дня

Біля Пляхової «лоб в лоб» зіткнулись дві фури. Один із водіїв загинув

Пробиралися до магазинів та виносили готівку: на Вінниччині затримали групу злочинців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Галя Моисеенко

    Цю статтю написав ІГОР САДОВИЙ, який в даний час знаходиться на Донецькому напрямку !

    ***

    Ех... Сумно, що надто багато людей не уявляє, хто зараз тримає фронт.

    За півтора роки бойових дій майже кожен боєць iз роти отримав поранення, а бiльшiсть по кiлька поранень, майже кожен маэ "офіційну" контузію. Чому "офіційну"? Контузія є у всіх, хто довго воює на нулі, але не кожен звертається за медичною допомогою і фіксує це документально. У декого таких контузій вже з десяток і більше. Є хлопці після серйозних поранень: у когось осколкові у черепі, у когось біля серця, в одного в печiнцi. Ще один побратим втратив праву руку, iнший ногу. Два тижні тому ВЛК визнала ïх обмежено придатним до військової служби і постановила повернутися у частину, яка зараз виконує завдання на лінії бойового зіткнення на Донетчинi. Велика кiлькiсть побратимiв вже не знами...

    Жоден з них не був професійним військовим. Ці люди воюють уже майже два роки. Зараз вони на Донбасі. Вони виходять на позиції. А з позицій приходять відпочивати у підвал чи погріб прифронтового міста або села, де давно немає електрики, не кажучи вже про газ.

    Спробуйте поставити себе на їх місце. Уявити як вони втомилися і як дивляться на тих, хто знаходить для себе виправдання, щоб не йти захищати свою землю. Їм байдуже, хто їх замінить: депутатська фракція, загін чиновників, екіпаж поліцейських чи сімейство митників. Підозрюю, що це не буде жодне із вищенаведених формувань. Але якщо їх не змінити, рано чи пізно закінчаться залишки морального духу і фізичних сил. Коли це трапиться, дуже багато хто з нині цивільних чоловіків здивується, що його місто чи село теж стане прифронтовим.  Без електрики, без газу і з щоденними обстрілами, руйнуваннями та загиблими з числа мирних жителів. Невже після 24.02.2022 в це досі складно повірити?

    У тих, хто на фронті, і в тих, хто в тилу, є багато спільного. Ми всі українці. Нам всім не подобаються депутати, поліція, корупція і багато чого іншого у нашій державі. Всі хочуть, щоб Україна стала кращою. І я не втрачаю віри, що ця війна стане поштовхом до переродження держави незважаючи на корупцiю вищу за всю iсторiю Украïни.

    Але щоб щось змінити в Україні, нам її треба зберегти. Корупцiя пожираэ краïну в тилу, а орки на сходi i пiвднi..
  • Галя Моисеенко

    Шевченко написав би так...І на проданій землі, канабіс буде проростати...цих ворогів треба за грати, бо не буде люду на землі...

    Люди не слухають Бога і законів? Хочуть бути багатими за рахунок інших ? Хочуть продавати НАРОДНУ Землю і одразу по сто гектарів, коли у ВСІХ людей нема і по 2 Га ?

    Скажіть будь-ласка, де в Конституції України написано, що земля це товар, який можна і потрібно продавати ? Що земля , це застава для кредитів ? НІДЕ ! Навпаки в ст.ст. 13;14 Конституції написано, що земля є основним НАЦІОНАЛЬНИМ багатством права власності Українського НАРОДУ, що перебуває під особливою охороною держави. Тому ДУМКИ недобросовісних людей про продаж і заставу землі, це ДУМКИ, які не мають НІЯКОЇ юридичної сили. Тому, що згідно зі ст.ст 8 ; 68 Конституції України, Конституція України має найвищу юридичну силу.  Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип ВЕРХОВЕНСТВА ПРАВА . Конституція України МАЄ НАЙВИЩУ ЮРИДИЧНУ СИЛУ. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються НА ОСНОВІ Конституції України і ПОВИННІ ВІДПОВІДАТИ їй. НОРМИ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ Є НОРМАМИ ПРЯМОЇ ДІЇ.

    Стаття 68. Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності.

    Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

    Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

    То що ж ПО СУТІ з землею ? Як у всьому і скрізь У НАС….корупція ! Відціджування комара і верблюда поглинання ! У бідного селянина викрутять як завжди руки, а Ротшильд з Рокфеллером скажуть, що по перше, Україна і так їм винна, а по друге  ці гроші вони надрукували на друкарському станку в необмеженій кількості, і на цій «підставі» вважають, що тепер Наша земля, це Їх земля….маячня в супермаячні…а не економіка….

    Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

    Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

    Вам розкажуть, про ВСЕ...чого нема...дронів нема, танків нема, літаків нема, нічого нема ! Земля є ! Але про землю не розкажуть.

    Конституція України - НОРМИ ПРЯМОЇ ДІЇ ! Вивчіть і ні на кого не навішуйте ярликів ! Якщо будь-які закони, постанови, ухвали, накази, суперечать Конституції України, це і є корупція ! В Китаї за корупцію - розстріл !

    Коли думки, це вже закон, а бажання, це вже конституція...Це влада, чи це непрофесійні самозванці ? ГЕТЬ самозванців !!!

    Вони вважають, що їм - гроші, народу - земля, це чесно...Але...ви ж слуги, тому народу і гроші і земля ! А Ви - служіть !

    Календар...світло...контрнаступ...літаки...танки...турнікети...фармацевти...прослушка...кордони......земля, я Вас питаю, де земля ?

    10 тисяч гектарів землі, в одні руки з 1.01.24 р. Це як взагалі розуміти ??? Земля буде горіти під ногами цих "слуг" !!!

    Коротше кажучи..."люди". Хто не віддав кошти на ЗСУ...ті, хто купує землю, більше 2 Га, теж злодії, які повинні бути покарані...

    Нам кажуть...ринок землі...капіталізм....так не працює...! І Що ? Як він працює ? Одним все, іншим - нічого ??? Не плутайте капіталізм з озвірілістю ! Ринок землі, це не розбазарювання землі ! Подивіться на досвід інших країн, зробіть як найкраще для країни ! Казки і байки, розповідайте тільки в своїй сім"ї ! Тут Вам не Індіанці 350 років назад.Тут є Конституція, законодавство. Порушники Конституції - злочинці і будуть сидіти в тюрмі !

    Продавати землю іноземцям, НЕ можна майже у всіх країнах Світу ! У нас чомусь для латифундистів це шок...ЧОМУ ?

    -Куме, чи є такі чиновники, які не крадуть ???

     -Є ! Царство їм небесне...!
  • Льоня

    Правильно хай потрулірують країну треба захищати
  • Чук

    А так хотілось би напитись,пообсцикати забори,покататись під градусом,може в якого п'яного щось поцупити...от мєнти...

    vika reply Чук

    Комент 🔥))

    Чук reply vika

    Дякую Вам.

keyboard_arrow_up