Біля Пляхової «лоб в лоб» зіткнулись дві фури. Один із водіїв загинув

Біля Пляхової «лоб в лоб» зіткнулись дві фури. Один із водіїв загинув
  • У середу, 27 грудня біля Пляхової на автошляху Біла Церква - Кременець сталася смертельна ДТП. Близько 22.00 «лоб в лоб» на швидкості зіткнулися дві вантажівки.
  • На жаль, один водій загинув, інший отримав травми, його госпіталізували до лікарні

За інформацією козятинських правоохоронців, за кермом однієї вантажівки був водій з Закарпаття, іншої — з Житомирської області (Бердичева). Саме він і отримав травми, не сумісні з життям. Фури перевозили комбікорм та худобу на м'ясокомбінат.

Внаслідок ДТП рятувальники Вінниччини провели аварійно-рятувальні роботи. Водіїв вантажних транспортних засобів затиснуло в салонах автомобілів. За допомогою спецобладнання деблокували постраждалих чоловіків з транспортних засобів.

Відео дня

 

— Біля Пляхової дві фури зіткнулися «лоб в лоб». Що стало причиною зіткнення — встановить слідство. Призначили ряд експертиз. Водій з Житомирської області загинув, з Закарпаття — отримав тілесні ушкодження. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України, частина 2, — сказав газеті заступник начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Дмитро Микитюк.

Довідково

.

Дивіться Деталі смертельної ДТП біля Пляхової

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up