Музей хліба поповнився новими експонатами

Музей хліба поповнився новими експонатами
  • Колекцію унікального Музею хліба доповнили цікавими предметами, які подарували мешканці Білопілля.
  • Розповідаємо, що нового буде у колекції

У Музеї хліба триває акція «Подаруй Музею експонат», яку оголосили з метоб зібрати документи та речі, що відтворюють минувшину рідного краю. Днями мешканка Білопілля Людмила Савчук завітала до закладу і подарувала невеликі вишиті наволочки. Жінка поповнює музейну колекцію вже не вперше. Долучилася до акції також Юлія Асанович. Вона передала Ікони Ісуса Христа та Божої Матері.

Ще раніше Музей приймав подарунки від родини Кривеньких. Віталій та Євгенія передали закладу предмети, що належали їх бабусі Павліні Борачук, уродженки Верболіз. Це — предмети вжитку (коловорот, маслобійка, веретено), глечики, хустки, а також писемні пам’ятки кінця ХІХ-початку ХХ століття. Подарувати Музею старовинні речі з родинної колекції Віталія та Євгенію спонукала дочка Вероніка, учениця 5 класу Білопільської гімназії.

«Колектив Музею щиро дякує всім шанувальникам та цінителям історії нашого краю за чудові та унікальні подарунки! Ми продовжуємо збір і чекаємо на цікаві предмети старовини», — пишуть на сторінці Музею хліба у Фейсбук.

Відео дня

 

Читайте також:

Таміла Свириденко подарувала Козятинському музею I-й том «Творів Тараса Шевченка»

У музеї завершили виставку предметів, які дарували в різні періоди мешканці Козятина

У Музеї Хліба в Білопіллі виготовляли жайворонків — перших провісників весни

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up