Між Перемогою та Махнівкою сталася смертельна ДТП: автомобіль збив пішохода

Між Перемогою та Махнівкою сталася смертельна ДТП: автомобіль  збив пішохода

У Козятинському районі на дорозі між селами Перемога та Махнівка 28 грудня сталася смертельна ДТП: автомобіль Citroen Berlingo збив 54-річного пішохода. Отримані чоловіком травми виявились несумісними з життям.

За попередньою інформацією поліції, аварія сталась близько 21-ї години.

«53 – річний водій автомобіля, житель села Писарівка Калинівського району, допустив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Від отриманих травм потерпілий, мешканець села Перемога Козятинського району,  помер на місці аварії. Автомобіль поміщений на арештмайданчик», - повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Відео дня

За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі. Наразі триває розслідування.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Башин

    выбежал на проезжую часть и кто виновен вот в чем вопрос а не сразу уголовное преследование водителю
  • Сергей Башин

    а что опять виновен водитель
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up