«Мені ця історія знайома до болю»: Ольга Шостак зібрала для Діани 5 тисяч

«Мені ця історія знайома до болю»: Ольга Шостак зібрала для Діани 5 тисяч
Завдяки популярному торту «Шадлав» від козятинської кондитерки Ольги Шостак, Діані Цимбарович зібрали допомогу в 5 тисяч  гривень. На цій лотереї Ольга не зупиниться.
  • Добре знана та популярна не тільки на теренах на Козятинщини, а й по всій Україні,  кондитерка Ольга Шостак минулої неділі організувала благодійну лотерею в підтримку 17-річної Діани Цимбарович, яку травмував поїзд.
  • Зібрали трохи більше п’яти тисяч гривень.
  • Яку подібну історію довелося пережити Ользі та чому для лоту цієї лотереї обрала саме солоний торт «Шадлав»?

Крок до благодійності Ольга Шостак зробила за покликом серця. Аби підтримати юну землячку, допомогти їй не впасти духом і вірити в гарне майбутнє навіть після того, що сталося. За словами Ольги, це вже не перша її благодійна акція. Вона і раніше, завдяки своїй кондитерській діяльності, влаштовувала подібні лотереї аби допомогти. 

— Дізнавшись про історію Діани Цимбарович, я дуже нею перейнялася, — розповідає газеті Ольга Шостак. — Нещасний випадок на залізниці з молодою дівчиною неабияк зачепив мене та моїх рідних. Діана — наша землячка, дуже шкода, що з нею таке трапилося. Я порадилася зі своїми найдорожчими людьми та вирішила провести благодійну акцію. Ця історія нам дуже знайома, до болю. Адже багато років тому моєму вже покійному нині батькові, якого з нами немає 7 років, поїздом відрізало обидві ноги. То були важкі часи. Але завдяки нашій підтримці, наших друзів, знайомих та взагалі всіх родичів, він не впав духом. Намагався жити повноцінно. Багато працював, тримався і був налаштований тільки на позитив. Пам’ятаю, яким він був вправним водієм і класним рибалкою…В такі життєві моменти дуже важливо бути поруч, не відвертатися і бути надійною опорою. 

На наше запитання чому для лоту обрали саме торт «Шадлав» пані Ольга відповіла, що саме він наразі є найбільш популярний та затребуваний серед її клієнтів. Він солений, закусочний, з лососем. В середньому вартує близько тисячі гривень.

Відео дня

—  На рахунок «Шадлаву» чула тільки позитивні відгуки. Довго думала чим здивувати і вирішила обрати саме його. Вже було таке, що я виставляла на лот різноманітні тістечка, солодкі торти. Цього разу вирішила змінити асортимент. Скажу чесно, що день лотереї був дуже насиченим. Мені надсилали скріншоти з телефону і наші козятинчани, і мої знайомі зі всієї України. Я не очікувала такої активності. Приємно вражена, що в такий нелегкий час люди не байдужі до чужого горя. Всім учасникам я ставила номер і вже потім, завдяки генератору випадкових чисел, вибирали тго, хто зірвав благодійний лот.

За словами Ольги Шостак, переможницею благодійної лотереї стала козятинчанка Наталія Оліярська — місцева підприємиця, яка має торговельну точку з квітами. Саме їй і дістався торт «Шадлав». 

— Я знаю, що Діані Цимбарович треба багато грошей і для лікування, і для протезування, і для реабілітації. Мамі Діани про акцію я не повідомила. Просто від душі хотіла підтримати дівчину. Кошти йшли відразу на її картку. Хтось кидав по 100 гривень, а хтось по 200 і по 300 ,— каже Ольга Шостак.

Всього, завдяки благодійній лотереї від Ольги Шостак на картку Тетяни Цимбарович перерахували на картку більше 5 тисяч гривень. А якщо точніше, то 5 150 грн.

— Самостійно  я стільки б не змогла перерахувати. А так, завдяки підтримці добрих людей ми разом зробили гарну справу. Щиро всім дякую за участь, дякую вам за допомогу. Діані бажаю, щоб скоріше одужала, набралася сил!

На завершення нашої розмови пані Ольга розповіла, що на цій лотереї зупинятися не буде. В майбутньому, якщо буде така потреба та нагода, вона влаштує щось подібне. А ще вона додала, що коли Діана буде вже вдома, вона обов'язково приготує для неї смачнющий торт, який вона сама захоче!

Нагадаємо, наразі Діана Цимбарович знаходиться у дитячій столичні клінці «Охматдит». На жаль, дівчині ампутували ліву руку, але лікарі завзято борються, аби врятувати їй ліву ногу. Діана вже пережила багато оперативних втручань та болючих перев’язок. Вона дуже важко відходить від наркозів. Але завдяки великій силі волі та підтримці небайдужих вона налаштовано позитивно та з нетерпінням чекає протезування та виписки з лікарні.

Всім, хто хоче фінансово допомогти козятинчаці, публікуємо реквізити:

Картка ПриватБанк 5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Евгений Тыжнов

    Всё это ужасно....😓😢
  • Татьяна Волосенко

    Пані Ольга! Низький уклін за Вашу людяність!Дела, дела… Забот круговорот,
    И душу непрестанно что-то гложет…
    Дай Бог, чтоб оказался рядом тот,
    Кто просто так, по-дружески, поможет.
    Болезнь без приглашения придёт,
    Несчастье тоже — в дверь стучать не станет…
    Дай Бог, чтоб оказался рядом тот,
    Кто вытянет, поддержит, не оставит…

    Ольга Шостак reply Татьяна Волосенко

    Tetyana  Volosenko Дякую вам.
  • Руслана Багрій

    Ви дуже велика молодець👍❤

    Ольга Шостак reply Руслана Багрій

    Руслана Багрій дякую вам.
  • Наталия Феклистова

    Дивовижна жінка, яка маючи неймовірно насичене власне життя встигає перейматися проблемами інших! Людина, яка захоплює і надихає!

    Ольга Шостак reply Наталия Феклистова

    Наталия Феклистова ❤️❤️❤️

keyboard_arrow_up