«Мавка палає люттю» козятинської студентки Алевтини Сєчко у Національному конкурсі отримала «бронзу»

«Мавка палає люттю» козятинської студентки Алевтини Сєчко у Національному конкурсі отримала «бронзу»
  • Днями Київська Мала академія наук учнівської молоді вперше провела один із найбільших конкурсів для талановитих учнів — Національний конкурс комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX UKRAINE 2024».
  • Здобувачі освіти Козятинського залізничного училища II-ого курсу Алевтина Сєчко та Валерій Перевознюк, які навчаються за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», представили свої проєкти у категоріях «Комп’ютерне мистецтво» та «Програмування».

Як повідомляють на сторінці закладу, за результатами заочного відбіркового етапу для участі в очному етапі відібрали 184 проєкти. Алевтина Сєчко створила авторський постер для журналу TIME «Мавка палає люттю», метою якого стало донесення до світової спільноти важливості підтримки України в боротьбі зі страшним ворогом.

— Мавка — це символ кохання і вічно молодої весни. Але під час війни образ Мавки набуває нових сенсів. Це є паралель з тим, як ми, українці, змінилися під час війни. Ми можемо бути добрими і приязними в мирний спокійний час. Але коли на нас незаконно нападає лютий ворог...Ми стає на захист своєї держави, боронимо свою землю, рідних, дім...— пишуть у дописі

Відео дня

За результатами оцінки наукового журі:

  • Проєкт «Мавка палає люттю» відзначили бронзовою нагородою та дипломом.
  • Проєкт Валерія Перевознюка «ServerCraftMaster» отримав сертифікат учасника.

Нагадаємо, у січні цього року студентка Козятинського училища Алевтіна Сєчко  стала бронзовою призеркою Міжнародного конкурсу «CreDiCo»

Читайте також:

Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає

Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up