“Ляля” вже має по сусідству двері

“Ляля” вже має по сусідству двері

Тріщину поки що ніхто не заробив

Як вже писала газета “RIA-Козятин”, мешканці багатоповерхівки, що знаходиться у центрі міста, бояться за свої оселі.  

Власниця магазину “Ляля”, що розташований на першому поверсі будинку № 9 на вул. Героїв Майдану, вирішила зробити ремонт приміщення, щоб побудувати аптеку. Коли у несучій стіні будинку зробили новий дверний отвір, по ній пішла тріщина. Фундамент пошкоджено, дев’ятиповерхівка під загрозою руйнування, мешканці в паніці. Але і надалі ігноруються архітектурні норми та прохання жителів.

Не дочекавшись розгляду скарги, мешканці аварійного будинку намагалися власноруч протидіяти проведенню робіт. Власниця викликала поліцію. Працівники правопорядку тоді лише знизали плечима та попередили, що задля виконання таких робіт необхідна згода мешканців.

Відео дня

— Мало віриться у те, що власниця магазину прислухається до такого попередження, — сказав житель цієї багатоповерхівки Микола Олицький.

Як у воду дивився. Будівельні роботи продовжуються, не дивлячись на шкоду, яку завдають багатоповерхівці. На фото видно, що вже ставляться пластикові двері. А тріщина так і не зароблена. Зрозуміло, що продовження “розширення бізнесу” буде тільки погіршувати ситуацію. А зупинятися ніхто явно не збирається.

Владислав ШАРІКОВ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up