Куди звертатися козятинчанам, якщо близька людина потрапила у полон або зникла безвісти

Куди звертатися козятинчанам, якщо близька людина потрапила у полон або зникла безвісти
  • У Вінниці створили спеціалізований Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.
  • У поліції надали контакти, куди за допомогою звертатися козятинчанам

У межах реалізації державної політики у сфері дотримання норм міжнародного гуманітарного права на всій території України та з метою оптимізації та результативності досудового розслідування кримінальних проваджень за фактами зникнення безвісти осіб за особливих обставин та уникнення проблем, що виникають під час взаємодії з питань розшуку таких осіб, у Вінниці (вулиця Театральна, 10) створили спеціалізований Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

У Центрі можна:

  • отримати інформацію щодо алгоритму дій рідних з пошуку зниклих безвісти осіб за особливих обставин;
  • поспілкуватися зі слідчими по кримінальним провадженням, розпочатими ГУНП у Вінницькій області стосовно осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

— Якщо близька вам людина потрапила у полон або зникла безвісти, тривалий час не виходить на зв'язок звертайтесь за допомогою до територіального підрозділу поліції (відділення поліції № 2 Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області, яке розташоване по вулиці Героїв Майдану, 30 м. Козятин, телефон 2-03-30) або на гарячу лінію щоденно 096-196-85-65, — додає заступник начальника відділення поліції № 2 Хмільницького районного відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області, начальник слідчого відділення майор поліції Дмитро Микитюк

Відео дня

Читайте:

Чи планують у Козятині відкривати простір для військових

Родинам полонених та зниклих безвісти надсилатимуть сповіщення через Дію

Call-центру військомату: допомога, евакуація полеглих та повідомлення про порушення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up