Педагогам розповіли про «Оцінювання учнів 3-х класів»

Педагогам розповіли про «Оцінювання учнів 3-х класів»
  • Днями консультанти «Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Марина Ясінська провела онлайн-зустріч «Оцінювання результатів навчання учнів 3 класів» для вчителів та заступників директорів з навчально-виховної роботи початкової школи закладів загальної середньої освіти Козятинської територіальної громади.

Консультант ознайомила педагогічних працівників з доопрацьованими методичними рекомендаціями щодо оцінювання результатів навчання учнів.

— Так, школам рекомендовано здійснювати формувальне і підсумкове оцінювання вербально, не відображаючи результати підсумкового оцінювання у журналах, що значно скоротило обсяг паперової роботи для вчителів, — пишуть на сайті міської ради

Також нагадали, у 2020/2021 н.р. учні 4-х класів ЗЗСО звільнені від проходження державної підсумкової атестації. Педагогічним працівникам розповіли про способи формувального оцінювання, які можна використовувати під час дистанційного навчання. У кінці онлайн-зустрічі вчителі поділились враженнями від почутого та висловили свої думки щодо формувального та рівневого оцінювання.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up