У Козятинській громаді створили план-мапу

У Козятинській громаді створили план-мапу
  • Виконали таку масштабну і глобально вичерпну роботу у державному підприємстві «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Про це йдеться на сайті козятинської міської ТГ

Розробку плану ініціювала Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва, а виконання робіт стало можливим за сприяння депутата міської ради 8 скликання Ірини Репало, що довгий час до адмінреформи керувала відділом управління Держгеокадастру у Козятинському районі.

Відео дня

Днями результат своєї роботи презентувала  начальник відділу ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Людмила Ковальова.

— Наше підприємство має найбільший і найчисельніший землевпорядний архів у Вінницькій області, що зберігає документи від 50-х років минулого століття, – розповідає Людмила Миколаївна. - Коли я отримала заявку на виготовлення плану територій новоутвореної Козятинської міської ТГ, я, звичайно, в першу чергу, звернулася до архіву. І … не знайшла жодних необхідних документів! Річ у тім, що до сьогодні Козятин не мав точного плану.

- Єдиний документ про визначення меж Козятина стосувався 1996 року – він і був головним чинним документом до теперішнього часу, - додає Ірина Репало. – Хоча, з того часу відбулись територіальні зміни і межі міста вочевидь змінилися.

Відомо, що надалі планують замовити у ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і повну інвентаризацію земель козятинської громади, що  має вивести «із тіні» земельні ділянки і таким чином дасть змогу наповнити міський бюджет.

Депутатів обласної ради розподілили за громадами. Які закріплені за Козятинщиною?

У міській раді новий депутат
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up