Розчистив алею ялинок у Пиковці

Розчистив алею ялинок у Пиковці
  • Мешканець села Пиковець долучився до проведення благоустрою.
  • Він самотужки розчистив алею ялинок

Мешканець Пиковець Дмитро Довгалюк прибрав та розчистив від порослі дерев алею ялинок, яку висадили біля пам’ятника загиблим на війні воїнам. Він зробив це самотужки, без сторонньої допомоги. Про це пишуть у фейсбук-групі «Життя Пиковець».

«Від імені Пиковецького старостинського округу висловлюються слова вдячності, жителю нашого села Довгалюку Дмитру Олександровичу. З приводу, прояву активної життєвої позиції. Дякую Вам, Дмитро Олександрович за Вашу активну життєву позицію, Ви є гарним прикладом для нас усіх. Вважаємо, що саме з такою активною молоддю наша громада тільки розвиватиметься, а ми у свою чергу будемо цьому сприяти. Дякуємо батькам, що виховали такого працьовитого сина», — пишуть у групі.

Зазначають також, що Дмитро Довгалюк не вперше долучається до прибирання села. Він неодноразово брав участь у толоці, під час якої мешканці Пиковець разом наводили лад.

Відео дня

Нагадаємо, у Козятинській громаді триває двомісячник благоустрою, який завершиться 18 травня. Мешканці Козятина наразі теж активно наводять красу. Минулого тижня у місті висаджували дерева біля лікарні та на вулицях, Газконтора провела суботник на своїй території, а наприкінці березня козятинчани самотужки прибирали околиці Махаринецького лісу.

 

Читайте також:

У пам’ять про Героя висадили більше 250 дубів

Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина

На території ліцею №1 імені Шевченка розквітли магнолії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач19

    Дай Бог здоров*я. та щоб односельці тоже допомагали.
  • Сергій Сиваківський

    Оце Людина!

keyboard_arrow_up