Козятин потрапляє до «червоної» зони: що заборонять?

Козятин потрапляє до «червоної» зони: що заборонять?
  • З понеділка, 9 листопада, в Україні почне діяти нове карантинне зонування.
  • Козятин — у «червоній» зоні.

Про це йдеться на сторінці козятинської міської ради

Відомо, що напередодні, у четвер 5 листопада, відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорювали ситуацію з кількості захворювання на COVID-19. Вирішили — місто Козятин віднести до «червоної» епідзони.

Буде заборонено:

Відео дня

✓ робота громадського транспорту

✓ відвідування закладів освіти

✓ відвідування закладів сфери культури, кінотеатрів

✓ діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів

✓ обмеження зеленої, жовтої та помаранчевої зон зберігаються

✓ відвідування закладів торговельного і побутового обслуговування населення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (25)
  • Алексей Костюк

    Побувайте в лікарні і вам стане все зрозуміло,всі відділення заповненні хворими. В Україні треба вводити, поки не пізно ,найжорсткіший карантин ,інакше не вистачить ні лікарів ,які так само хворіють ,ні місць в лікарнях . А рівень оснащення наших лікарень це не рівень США чи Великобританії . Гроші після смерті від COVID-19 вам вже не будуть потрібні.
  • Lanochka Kurdes

    Добігались уже 👿👿👿
  • Маріна Павлюк

    Напишіть будь ласка чи будуть електрички
  • Тетяна Костюк

    Увага! Виходимо в круте піке! Закрити заклади-це невиплати зарплат, а значить зменшення податків, які ідуть на соціальні виплати.. Тей таке..

    Светик Русакевич reply Тетяна Костюк

    Тетяна Костюк правильна позиція!!! 1000000%%%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up