Хто перший з пішохідного туризму?

Хто перший з пішохідного  туризму?

Днями в спортивному залі навчального закладу №5 відбулася ХІХ відкрита першість з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед школярів

Змагання проводились з метою патріотичного виховання шкільної молоді, відпочинку та розвитку дітей.

З 14 чолоівк визначали сильніших спортсменів для формування команди на обласні змагання з туристського багатоборства та гри «Джура». Всі учасники — члени туристсько-спортивно-краєзнавчого клубу «Орієнтир», що діє на базі школи №5. Головний суддя – Голова Ради ГО «ТК «Орієнтир» міста Козятина» Олександр Врублевський.

Змагання відбувалися по дистанції І класу, 7 етапів: Траверс, переправи: по купинах з жердиною, по паралельних мотузках, по колоді, маятником, по купинах, «мишоловка».

Відео дня

Всі учасники подолали свої дистанції. Виконали розрядні вимоги і підтвердили розряди: на третій юнацький розряд – 14 чол.

Переможцями у своїх вікових групах стали:

Серед юнаків:

В молодшій групі: І місце - Віктор Юрчук, ІІ місце – Саша Мусійчук,

ІІІ місце – Саша Нечипорук;

В середній групі: І місце Сергій -Мотін, ІІ місце – Артем Кулак

В старшій групі: І місце - Євген Грідін.

Серед дівчат :

В молодшій групі: І місце - Дарія Атрошко, ІІ місце – Настя Роботова,

ІІІ місце – Мирослава Осьмірко;

В середній групі: І місце - Тетяна Прилуцька, ІІ місце – Аня Грубік;

В старшій групі: І місце – Софія Зелінська.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up