Гриценко: Журналісти - судинна система суспільного організму, яка розносить кисень правди або чадний газ

Гриценко: Журналісти - судинна система суспільного організму, яка розносить кисень правди або чадний газ

Наступні вибори президента будуть складні, а кандидати використовуватимуть всі можливості реклами у ЗМІ, аби вирватись догори, тому медіа гратимуть ключову роль у процесі

Таку думку висловив лідер ПП “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко під час зустрічі із регіональними журналістами у медіа-клубі Національної спілки журналістів України. Він виклав власні тези щодо того, як зберегти країну та зупинити відтік громадян за кордон. Він обговорив із журналістами, які медіа мають можливості та як утримувати ЗМІ, не публікуючи замовні та «брудні» матеріали.

— Немає жодної проблеми, яку не можна вирішити. Можливо, для цього треба день, тиждень, місяць, рік, але немає проблеми, яка може кинути нас всіх у страх та зневіру. Ми зараз зароджуємо нову систему, нову державну етику та мораль. Ключовий етап - президентські вибори. Журналісти ж - це судинна система нашого суспільного організму. Вони розносять кисень правди або чадний газ, який душить. Зараз момент істини для всіх нас - або фальш, або правда. Наш шлях - правда.

Він додав, що він того, кого оберуть українці, залежить шлях України та її розвиток або стагнація.

Відео дня

— Якщо Тимошенко президент, Медведчук спікер, Бойко прем’єр. Як ви думаєте, ми підемо догори чи донизу? Натомість треба впевнений рух догори. Треба сконцентрувати кадровий потенціал, людей, спроможності. Відновити довіру, справедливість, об’єднати країну. Зробити так, щоб кожен із нас відчув можливість соціального ліфту і в бізнесі, і в політиці, розкрити творчий потенціал людей, — вважає лідер «Громадянської позиції».

Зараз, на думку Гриценка, Україна частково втратила свій суверенітет, бо влада не може самостійно приймати рішення. Врешті це може призвести до того, що країну «розберуть на органи».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • РВВ

    На словах он Лев Толстой, а на деле - бывший министр обороны, который продавл армию
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up