Горіла трава та житлові будинки. І у нас теж

Горіла трава та житлові будинки. І у нас теж
  • Минулої доби рятувальники 70 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, де 61 із них сталася на відкритих територіях.
  • Суха рослинність горіла в Хмільницькому, Тульчинському, Гайсинському, Вінницькому районах області та в м.Вінниці. Вогонь обпалив понад 30 га ґрунту.

Як повідомляють в Управлінні ДСН у Вінницькій області, також пожежники ліквідували загоряння в житлових будинках селища Браїлів та в с.Жеребилівка Яришівської громади, а також в господарчих будівлях с.Іванівці Барської громади та в с.Соколова Хмільницької громади й с.Війтівці Липовецької громади.

— Рятувальники вкотре застерігають громадян не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, а також закликають дотримуватися правил безпеки в побуті. Бережіть своє майно від пожеж!

Відео дня

Довідково:Ззгідно зі ст. 33 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення вимог пожежної безпеки в лісах), штраф за порушення вимог пожежної безпеки в лісах становить для громадян — від 90 до 270 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (далі – НМДГ) (1530 – 4590 грн), для посадових осіб — від 270 до 900 НМДГ (4590 – 15300 грн).

Читайте:

Жінку врятували, а чоловіка — ні. Рятувальники загасили масштабну пожежу

У Козятинській громаді горіла господарча будівля

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up