У Козятинській громаді горіла господарча будівля

У Козятинській громаді горіла господарча будівля
  • Рятувальники Вінниччини 40 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, де 33 з них сталися на відкритих територіях. Вогонь обпалив понад 24 га ґрунту.
  • Горіло і в нашій громаді

У більшості випадках, за добу 27 серпня, ймовірні причинини пожеж — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал та необережність під час куріння.

Також ще чотири загоряння господарчих споруд ДСНСники ліквідували на території Тростянецької, Крижопільської, Мурафської та Козятинської громад.

Відео дня

Зокрема, в селищі Дубина Тростянецької громади, найімовірніше, через дитячі пустощі з вогнем

— Надзвичайники вкотре нагадують людям, аби уникнути подібного, слід пам'ятати, що розпалювати вогнища й розводити відкритий вогонь на відкритих територіях забороняється! Слід пильно наглядати за дітьми, адже граючись сірниками чи запальничками, вони можуть спровокувати пожежу. Також рятувальники раз у раз закликають бути уважними та не допускати загорянь в природних екосистемах. У випадку виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події, важливо негайно повідомити про це Службу порятунку за номером «101», — додають пожежники

Нагадаємо —  Вінниччина була під атакою дронів та ракет. Уламки зруйнували дах будинку

Читайте:

В останній тиждень літа збережеться спекотна погода

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up