Гілка могла когось покалічити. Як RIA вирішила проблему з деревом

Гілка могла когось покалічити. Як RIA вирішила проблему з деревом
  • Навпроти «Ощадбанку» зі старого дерева звисала напівзламана довга гілка.
  • Це небезпечно, адже тротуаром, біля якого росло пошкоджене дерево, ходять до школи діти.
  • Порив сильного вітру міг зламати гілку повністю і тоді вона б впала.

Багатоповерхівка на Героїв Майдану, 9 є власністю ОСББ. Тому для того, щоб проблему усунути, треба було спершу уточнити, кому належить ця територія.

— Усе, що знаходиться всередині приміщення та всі прибудинкові території — це власність ОСББ, — прокоментував ситуацію начальник управління житлово-комунального господарства, Євгеній Малащук. — Якщо ця ділянка належить ОСББ «Ювілейний», співвласники мають усунути цю проблему самі. Жодної офіційної скарги з приводу гілки поки що до нас не надходило. Я відправлю туди інспекторів з благоустрою, аби вони перевірили, кому належить ця територія. Якщо це зона відповідальності міста, ми усунемо проблему.

Відео дня

Голова ОСББ «Ювілейний» Віктор Хоманець запевнив нас, що ця територія не належить до власності об’єднання.

— Акту на землю в нас немає, — каже Віктор Хоманець. — Ми обслуговуємо лише свою територію. Ця ділянка прилегла до «Ощадбанку». Вона нам не належить, тому ОСББ зрізати гілку не буде.

Після звернення нашого журналіста до ЖКГ за коментарем, комунальники розчистили дерево та зрізали гілку.

Олена Удвуд

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up